2777
2789
عنوان

چطوری این سوالو از نامزدم بپرسم❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 19 پست
اتفاقا خیلی بده که خانواده ها در جریانن اولیش همین که نمیدونی انتخاب خودش بودی یا مادرش حتی اگرم جوا ...

عزیزم من خودم مطمئنم و میدونم که خودش پیشنهاد داده فقط میخوام از خودشم بشنوم

چون خانوادش یکی دو هفته قبل از این جریان میگفتن فعلا قرار نیست تا حداقل دو سال دیگه ازدواج کنه

همون اولم به خانواده‌های جفتمون گفتم که تو پروسه آشنایی ممکنه نظرم تغییر کنه، بعدشم هرکی از راه رسید رو که تا این مرحله پیش نمیبرم، ایشون تنها شخصی بودن که معیارهای منو داشتن و اولین شخصی هم هستن که بهشون فرصت آشنایی دادم، شخصیتمم طوریه که از خانوادم هیچ چیزیو نمیتونم پنهان کنم پس در هر صورت خانوادم باید در جریان باشن مشاورم تو زندگیم همیشه مامانم بوده بدون صحبت کردن باهاش انگار زندگیم پیش نمیره

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

دوست داری چی بشنوی مثلا بگه خانواده میخوای تموم کنی رابطه رو میخوای شأن خودت رو بیاری پایین که چی مگ ...

خودمم میدونم الکیه وقتی جوابشو میدونم بخاطر همینم دو دلم ولی نمیتونم نپرسم🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خودم مطمئنم و میدونم که خودش پیشنهاد داده فقط میخوام از خودشم بشنومچون خانوادش یکی دو هفته ...

عزیزم پس از ته دل برات آرزوی خوشبختی میکنم فقط مدت زیاااااد طولش بده تا خوب همو بشناسین

.

خود شناسی کن از همین سوالی که تو ذهنت هست چرا باید دنبال تایید زبونی ازش باشی مگه عملا شما رو انتخاب ...

نمیدونم چرا انقدر اصرار به پرسیدن این سوال دارم

احساس خود کم بینی نمیکنم واقعا ولی خب چون خیلی نسبت به ازدواج و انتخاب شریک زندگیم حساس بودم همیشه الانم میخوام مطمئن شم همه چی همونیه که خودم میخوام

این مدت فوکوسم رو خودش بود ولی واقعا انقدر خوبه که نمیتونم هیچ ایرادی ازش بگیرم گیر دادم به این مسئله 🤦‍♀️

عزیزم پس از ته دل برات آرزوی خوشبختی میکنم فقط مدت زیاااااد طولش بده تا خوب همو بشناسین

ممنونم عزیزم، حداقل دو سال طول میکشه