2777
2789
شوهر من بچه اخر مادر شوهرم یه جوری باهاش دعوا میکنه نصحتش میکنه ک انگار بچه ۱۴ ساله اس اینم بدبختی ب ...

عزیزم هممون همینیم. خیلی عاقل و منطقی حرف بزن باهاش لج نکن اصن. خودتو با وقار نشون بده

خدایی مام خودمون به حرف مامانمون گوش میدیم دیگه

کار ژنتیکه

منم همین داستانو دارم ولی حساس نیستم

حتی پیاز رو اونجور که مامانش خورد میکنه، نکنم، میگه غذا بدمزه شد 😂 منم به تمسخر و سکوت نگاه میکنم خودش بفهمه بچه بازیه این حرفاش.. باید سفت شد تو زندگی. همش حرص نخور. به درک بابا

دوره عقد فقط سه ماه اولش خوبه، بعدش دعوا و اختلاف و اینکه اختیارات دختر و پسر دست خودشون نیست و دخالت خانواده ها و... 

اگه خیلی طولانی باشه که حرف مردم هم اذیت میکنه. 

مال من که دوران عقدم طولانی بود، دوسال و نیم عقد بودم و جهنم واقعی بود. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا نامزدمنم‌ دیروز بخاطر ی شوخی عصبانی‌شد‌گفت‌طلاق بگیریم😞😞😞

بابا تو مشکل داره شوهرت. منتشو نکش. این اصن زن گرفته چیکار وقتی مسولیت پذیر نیست؟ حتی هویت خودشم پیدا نکرده. همش دنبال کات کردنه..

یک سال اولش شیرین بود یک سال بعدی زشت و تلخ و هزارجور ماجرا از خیانتش بگیر تا زیر همه قول و قراراش زدن واسه عروسی و وسیلهاش

و منه ابله گذشتم ازهمش و الان بعد۱۳ سال مثه سگ پشیمونم چون درست نشد و پیرم کرد

میفهمم و کاملا درک میکنم اما من اجازه ندادم خانواده ام تو این یه مورد بهم اصرار کنن

کاش من هم نمیترسیدم چون باکره نبودم شرمم اومد تو عقد جداشم انقد موندم تا کباب شدم

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

به شدت بد هیج جوره کوتاه نمی اومد و خیلی باهام‌سرد بود و سرد برخورد میکرد اخرش مجبور شدم جدا بشم 💔

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃