2777
2789

من ۲۰ سالم بود ۵ تا خواهر شوهر ۶۰ ساله کفتار با یه برادر شوهر حمال داشتم هر کدوم یه گوهی میخوردن

ننه بابتش هم ۸۰ سالشون بود فکر میکردن پسرسون زن بگیره میان با ما زندگی کنن.البته گول اینو خوردم خودش ۵ سال مستقل زندگی میکنه

بابا تو مشکل داره شوهرت. منتشو نکش. این اصن زن گرفته چیکار وقتی مسولیت پذیر نیست؟ حتی هویت خودشم پید ...

کاری باهاش ندارم الان جهار روز میدونم داره برام نقشه میکشه سرم بلا میاره بخاطر اینکه من نرفتم جلو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا پدرم  بعد از عقد خرجم رو نمی‌دادالبته قبلش هم هیچی نمی‌خریدن اما حداقل سر خورد و خوراک منت نبود بعد از عقدسر همه چیز منت میذاشتن لباس درست درمانی نداشتم از شوهرم هم روم نمیشد بخوام اونم خیلی پول نمی‌داد بنده خدا چون فکر میکرد پدرم ساپورتم می‌کنه مامانم سر همه چی منت میذاشت مثلا میرفتم لباسم بشورم می‌گفت به شوهرت بگو مایع لباسشویی بخره بیاره من ندارم خرجت بدم  و.... اگر یک دونه ژیلت می‌خرید بعد که پول میدا یکم شوهرم پول ژیلت رو باید پس میدادم خدایا دلم گرفت 

افتضاح و بدترین دوران بود..ولی طبیعیه چون هنوز خیلی از اخلاق ها با هم جور نمیشه طبیعیه بنظرم مشاوره برو و عجله نکن 

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...

با اجازه استاتر 

ممنون میشم هر کی پیاممو میبینه یه صلوات برا حاجت رواییم بفرسته 

پیشاپیش ممنون هر کی می‌فرسته یه لایک کنه خدا خیرتون بده اینجا جز پر بازدیداست پیام دادم 🙏

افتضاح و بدترین دوران بود..ولی طبیعیه چون هنوز خیلی از اخلاق ها با هم جور نمیشه طبیعیه بنظرم مشاوره ...

مشاورا فقط پول میگیرن دوملیون دادم همکده ی مشاور اسکل اوردن هیچی هم بارش نیست

مشاورا فقط پول میگیرن دوملیون دادم همکده ی مشاور اسکل اوردن هیچی هم بارش نیست

آره خب بعضیا فقط پول میگیرن ولی بعضیام واقعا باتجربه هستن و راهکارهای خوبی میدن

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...