2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از دوران عقد راضی نبودم فقط فقط از خواهر شوهر و مادرشوهر کشیدم ک موهام سفید شد...از خدا میخوام اگ یک روز من از سر احساس و ذات خوب و مهربونی بدی های اونا رو فراموش کردم خدا ازشون نگذره ک این دوران رو برام زهر کردم 

اون لحظه اون صحنه رو دیدی شوهرت چه توضیحی داشت ؟ و تو چه واکنشی نشون دادی

من بلانصبتت شوک عصبی شدم مثل سگ میووردم بالا تو حیاط یک نفر نیومد بگه چطوری برادر شوهرم گفت بابا این خفه شد تو حیاط شوهرم اومد بهش گفتم گفت ما مثل خواهر و برادریم گفتم اینا همش حرفه اینا کثافتن رفتم داخل به پدرشوهرم گفتم اونم از اونا دفاع کرد گفت تو میخوای زنجیره فامیلی ما رو ببری.بعدها شوهرم به هرزگیشون پی برد بارها عذر خواست ولی دیگه لحظات شیرین دوران عقد برنمیگرده.الان خود خرابش ازدواج کرده الهی یکی بیوفته تو زندگیش که عذابش بده

بگو اشکال نداره من که نمیخوام طلاق بگیرم تو میخوایی طلاق بدی پس لطف کن تو تشریف ببر اول خودش بخواد ب ...

عزیزم دوستی آدم نمی‌فهمه ایراداشو منم دوست بودم آلن هم عقدبم منم خا رپزم بهتر از بقیه دوستان نیست 

تو خوب گفتی که باشه میگی طلاق بسم الله این دوستمون خوب راهنمایی کرده راست میگه  بذار اون اقدام کنه اصلا خودتو نباز. غلط کرده تو اون ده سال حق داشت انتخاب کنه تصمیم بگیره  

مجردم اومدم بخونم 😂

عزیزم ازدواج دقت کن چشاتو وا کن احساسی نباش. بعدش زود برید سر زندگیتون کلا موقع عقد با بابات حرف بزنه شرط کنه چند ماه عروسی کنید برید دوران عقد خوب نیست اصلا  اما خب نامزد بمونید شناخت پیدا کنید خیلی بهتره تا عقد کنید و عقد همه ازت انتظار دارن مادرشوهر ی جور پدر شوهر ی جور خانواده خودت یذجچر شوهر ی جور تنها کسی که نباید انتظار داشته باشه تویی. منم عقدم دعا کنید برم سر زندگیم ب گرهی هست تو دلم هست نمیتونم بگم اون گره باز بشه  حل میشه 

مرسی از دعای قشنگت فداتشم🥹🥺😍ایشالا توام بر هرچی ک میخوای برسی و بهترینا سرراهت قرار بگیره🥰😍😘

قربون اون دل پاک شما شم‌ نظر لطف تونه خدا همیشه پشت پناهت باشه در همه حالت الهی آمین 🤲🏻🌺💓

فقط 45 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه

دوران نامزدی من طوری بد بود که الان بعد از چند سال میخوان برا برادر شوهرم از روستای من زن بگیرن راضی نیستم میترسم پس فردا که اینا ازدواج کردن فوش و نفرینش رو من بخورم 

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

اخلاقش عالی بود باهام از همه نظر یکم عصابنی‌هست ولی درکل خوب بود حتی بند‌کفشام و‌بعضی اوقات میبست از ...

شت

چیشد که رفتی چتاشو نگاه کردی؟ کجا باهاش چت کرده بود؟ رو گوشیش حساس بود؟