2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتضااااااح و وحشتناکککککک...یادم میوفته تن و بدنم میلرزه 

همشم بخاطر کارای مامانم ...خداروشکر ک گذشت

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

چرا اینقدر حالم بد شد که تو این اتاق چی کار داشتند اینقدر گلاب به روت بالا اوردم فشار عصبی مویی تو س ...

آخرش چی شد 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

۲۰ روز عقد بودم... ی هفته‌ش تو خونه ای ک اجاره کرده بودیم پیش شوهرم بودم(پریود بودم)،ب محض خوب شدن ر ...

شما از همسرت خاستگاری کردی ؟؟

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

یکی میگه چشمت ابرو بهش برمیخوره.ن همیشه بجا نیست

انتقاد پذیریش پایینه عزیزم بهتره که برین پیش همکار های عزیز احتمالا مشاوره قبل ازدواج و تست شخصیت ندادین باید بررسی بشه که شخصیت ها چند درصد تفاهم و تفاوت دارن  ایشون باید آگاه بشه که این رفتارش شما رو دلسرد می‌کنه و زندگی مشترک گذشت متقابل میخواد هر دو شخص باید  همسرداری رو یاد بگیرن زن و مرد باهم 

خانم دکتر خوش صدام ی روزی صدامو از تلویزیون و رادیو می‌شنوین ی روز ب قله ی توانایی هام میرسم 👰🏻‍♀️💍A

اونقدر دوران قشنگی بود 

اونقدر عاشقم بود و منو میپرستید و بدون من لحظه ای سرنمیکرد 

اونقدر برام ولع داشت که حتی توی ماشین و کوچه هم منو میدید باید منو‌میبوسید و بغلم میکرد 

همه جا آبروم رفته بود از بس منو میبرد تنهایی پیش خودشو….

ولی منم همراهش بودم و عاشقانه کنارش حرکت میکردم اونقدری که هیچکدوم عیب هاشو ندیدم و درک نکردم و بی توجه ازش رد شدم 

الانم چهارده ساله ازدواج کردم و زندگیه بدی داشتم تا هشت سال پیش 

ولی بر اثر یه اتفاق زندگیم عوض شد و شوهرم باز عاشقانه زندگی کرد و الانم منو‌میپرسته  

عاشقمه و برام مالی هیچی کم نمیذاره و طلا میخره و تفریح و رستوران و بازی و‌خنده و شوخی 

ولی پارانوییده 

حساس و بددل و شکاک 

دارم خفه میشم گاهی میزنه به سرم طلاق بگیرم ولی با چندتا بچه که نمیشه 

از خانوادش هم متنفرم و دلم نمیخاد ببینمشون و گاهی میگم خانوادش وصله ی من نیستن و با خودش خیلی متفاوتن و گاهی بخاطر اونا میخوام جداشم ولی بازم نمیشه 

اوایل ازدواج بخاطر مشکلات پنیک شدم و این بیماری همیشه باهامه و حمله بهم دست میده 

هیچوقت آرامش ندارم 

بااینکه خیلی دوسش دارم ولی از انتخابم سخت پشیمونم

ما دوسال دوست بودیم بعدم دوران عقد نداشتم عقد و عروسیمون یکی بود خیلی خیلی راضیم

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸