2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مزخرررف ترین دوران همون زمان عقد بود همش دعوا همش  مشاجره  همش ترس ازین که حامله نشم یه وقت دست بهم میزد از  ترس میمردم🤦🏼‍♀️ بابام سخت می‌گرفت اصلا حق نداشتم برم خونه پدر  شوهرم  بمونم یا شوهرم بیاد خونه ما میرفتم بیرون سر یه ساعت باید میومدم خونه  مسافرت اصلاااا حق نداشتم برم با شوهرم  شب عقد کنون هم که فامیل احمق اومدن خونه ما موندن و من به مراعات دختر مجرد اونا نرفتم پیش شوهرم بخوابم که دلش بشکنه 🤦🏼‍♀️ وااای یاد دوران عقد میفتم تن و بدنم می‌لرزه خیلی مزخرف بود دو سااال عذاب کشیدم فقط بابام می‌گفت تو هنوز دختر منی نه زن شوهرت 🤦🏼‍♀️

چ خوب اومد منتتو کشید.مال من فک نکنم این کارو کنه‌.خیلی سگ غروره.البته بگما.من با این دوست بودم خواس ...

اصلا نقطه ضعف نشون نده در این زمینه. اصلا. هر چند به نظر من دربارش بیشتر فکر کن. البته شاید هم فشار مالی روشه که کم آورده و حرف از طلاق میزنه

نه اصلا حتی حاضر نیستم یادش بیفتم🫢🫢🫢

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
من دوس ندارم این رفتاراشو اما از طلاق ب شدت میترسم.میگم کی بعدش گیرم بیاد.ب کی اعتماد کنم.باید برم ب ...

اونم فهمیده نقطه ضعف بشدت قویه تورو. نزار بفهمه میترسی ک همیش باهمین تهدیدت میکنه ک کارشو جلو ببره،زندگی زهرمارت میشه

نور و عشق خدا همدم همیشگی هر لحظه هاتون💖

آره خداروشکر،سه ماه بیشتر نبود و بهتره طولانی نباشه

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

یکی از بهترین تصمیم های زندگیم این بود دوران عقد نزاشتم داشته باشیم😂😂

بعداظهر عقد کردیم شبم جشن عروسی تموم شد رفت

ولی دوسال نامزد بودیم 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤