نه مزخرررف ترین دوران همون زمان عقد بود همش دعوا همش مشاجره همش ترس ازین که حامله نشم یه وقت دست بهم میزد از ترس میمردم🤦🏼♀️ بابام سخت میگرفت اصلا حق نداشتم برم خونه پدر شوهرم بمونم یا شوهرم بیاد خونه ما میرفتم بیرون سر یه ساعت باید میومدم خونه مسافرت اصلاااا حق نداشتم برم با شوهرم شب عقد کنون هم که فامیل احمق اومدن خونه ما موندن و من به مراعات دختر مجرد اونا نرفتم پیش شوهرم بخوابم که دلش بشکنه 🤦🏼♀️ وااای یاد دوران عقد میفتم تن و بدنم میلرزه خیلی مزخرف بود دو سااال عذاب کشیدم فقط بابام میگفت تو هنوز دختر منی نه زن شوهرت 🤦🏼♀️
غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
آره خداروشکر،سه ماه بیشتر نبود و بهتره طولانی نباشه
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
یکی از بهترین تصمیم های زندگیم این بود دوران عقد نزاشتم داشته باشیم😂😂
بعداظهر عقد کردیم شبم جشن عروسی تموم شد رفت
ولی دوسال نامزد بودیم
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤