2777
2789
وای توروخدا طلاق بگیر ازش چ آدم عوضی

کاش میتونستم کاش بخدا یه روزم نمیموندم باهاش واقعا نمیتونم خونه پدرم وضعیت بدی دارم اینم از کوتاه اومدن من سواستفاده میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲الهی .نمیتونی بری سرکار؟یا انلاین شاپی چیزی بزنی؟

نمیزاره میگم روحیم که داغون به لطف تو خداقل بزار برم سرکار پوسیدم تواین خونه بازم نمیزاره هییییی اونقدر خرف دارم ب خودت امیدوار میشی درکل ادم بدبخت هیچوقت خوشی نمیبینه خونه پدرم گند ترین روزارو دیدم یعنی بگم میشینی کریه میکنی اینم شوهر کردنم من بین بد و‌ بدتر بد و انتخاب کردم

اره.از دوستی رابطه داشتیم:/

من دوران عقد رو نذاشتم رابطه کامل داشته باشیم چون جا و مکان درست و حسابی نداشتیم همیشه ام دعوا داشتیم گفتم قوز بالا قوز میشه اینم بیاد روش 

الان انگار ن انگار دوماه از عروسیمون میگذره رابطمون انگار اولین باره خیلی درد دارم موقع رابطه باور کن اسم رابطته میاد غصم میگیره میگم فقد خودتو زود ارضا کن درد دارم هیچ لذتی از زابطه نمیبرم اون درد باعث میشه حسم کلا بخوابه 

نمیدونم برم دکتر یا چی رومم نمیشه به کسی بگم 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
نمیزاره میگم روحیم که داغون به لطف تو خداقل بزار برم سرکار پوسیدم تواین خونه بازم نمیزاره هییییی اون ...

🥲الهی.خیلی سخت.اما ب حرفش اهمیت نده کم کم ی انلاین شاپی چیزی راه بنداز.منم با پدرم رابطم بد امروزم اساسی باهاش دعوام شد

چطور؟تاثیری داره؟با اصرار شدید توی دوستی رابطه داشتیم.ما ده سال دوست بودیم باهم.بعد 8سال مقاومت وا د ...

چقد طولانی بوده دوستیون 

من دوران عقد رو نذاشتم رابطه کامل داشته باشیم چون جا و مکان درست و حسابی نداشتیم همیشه ام دعوا داشتی ...

خب شوهرت باید تحریکت کنه.وقتی تحریک شی حسابی واژنت باز میشه و باعث میشه دردی احساس نکنی.منم اگه تحریک نباشم درد دارم.مخصوصا تو داگی.این اقا ک دهن منو صاف میکنه دوساعت رابطه داره.:/خستم از دیر انزالیاش.افتخارم میکنه ب این حالتش.این اواخر کلا نمیشد.تف.ما زنا چقد بدبختیم.ای کاش مرد بودم

چقد طولانی بوده دوستیون

از ۱۴ ۱۵دوست شدیم کلا باهم بزرگ شدیم.عنتر الان میگه بریم طلاق بگیریم۱👹میدونم داره گه الکی میخوره.اما بازم حرص میخودم ک چرااا ب زبون میاره

🥲الهی.خیلی سخت.اما ب حرفش اهمیت نده کم کم ی انلاین شاپی چیزی راه بنداز.منم با پدرم رابطم بد امروزم ...

بنظرم همه این بلاها رو پدر بد سر ادم میاره من اگه زندگی خوبی داشتم هیجوقت بهش بله نمبگفتم میدونستم در حد من نیست یه ادم لاشی بد دهن غد عصبی حالم ازش بهم میخورد باهاش ازدواج هم کردم کاش مرده بودم اونموقع

خب شوهرت باید تحریکت کنه.وقتی تحریک شی حسابی واژنت باز میشه و باعث میشه دردی احساس نکنی.منم اگه تحری ...

تحریک میکنه از ژلم استفاده میکنه ولی تا میاد شروع کنه از درد کلا حس شهوتم میپره فقد میگم بسه

بنظرم همه این بلاها رو پدر بد سر ادم میاره من اگه زندگی خوبی داشتم هیجوقت بهش بله نمبگفتم میدونستم د ...

🥲متاسفم.خیلی سخت.خدا خودش ی راهی برات باز کنه.بعد اون زن ک باهاش خیانت کرد سن بالاتر بود با همسن هستن

از ۱۴ ۱۵دوست شدیم کلا باهم بزرگ شدیم.عنتر الان میگه بریم طلاق بگیریم۱👹میدونم داره گه الکی میخوره.ام ...

توام اصلا نقطه ضعفی از خودت نشون نده فقد خیلی محکم جدی بگو هر جور راحتی نذار ترسی احساس کنه تو وجودت  همین میشه نقطه ضعف ک هی تکرارش میکنه