2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥲🥲اره‌،امشبم مامانم زنگ زد ب پدرش،از حرفای مامانم ی چی در اورده هی میگه ک مامانت منت گذاشته سرم.من ...

دقیقا مثل شوهر من 

خانوادم کاریش نداشتن این پرو بود 

واقعا خسته شده بودم طلامو فروختم دادم به وکیل گفتم فقط تمومش کن 

اومد افتاد به دستو پام گریه کرد برنگشتم اخرسر حق طلاقمو داد و برگشتم 

از اون موقع که حق طلاق گرفتم بهتر شده 

کامل نه ها هرزگاهی بازم اعصابمو خورد میکنه ولی خیلی بهتر شده

نه هر دومون خونه ی پدر مادر خودمونیم من اخر هفته ها میرم پیشش

من چند بار موندم خونشون دیدم هی روشون داره تو روم باز میشه دیگه نرفتم شوهرمم از رابطه حرف میزد میگفتم دلت رابطه میخواد زودتر عروسیو بگیر بریم دوسال عقد موندم 

واسه رابطه ام چند ساعتی یه جارو اجاره میکرد دیگه نرفتم شبا بمونم خونشون 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
دقیقا مثل شوهر من خانوادم کاریش نداشتن این پرو بود واقعا خسته شده بودم طلامو فروختم دادم به وکیل گفت ...

چ خوب اومد منتتو کشید.مال من فک نکنم این کارو کنه‌.خیلی سگ غروره.البته بگما.من با این دوست بودم خواستگار اومده بود برام.کلی منت کرد کلی التماس کرد ک ازدواج نکنم.تو بدترین شرایطش پاش موندم الان سر هیچی بمن میگه طلاق عنتر.بعدالان منم بهش گفتم درخواست بده با کله میام.حالا هبچی نگفت نمیدونم چی شه

الان خونه ی خودتی؟

اره ۲۱ شهریور عروسیمون بود خیلی بدبختی کشیدم تا این دوران تموم شه سگ برینه تو این دوره 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
من چند بار موندم خونشون دیدم هی روشون داره تو روم باز میشه دیگه نرفتم شوهرمم از رابطه حرف میزد میگفت ...

شوهر من ک جدیدا تو رابطمون اصلا حس نداره.میگه استرس دارم.همش نگرانم کسی صدامونو بشنوه.از همین مسخره بازیا.

چ خوب اومد منتتو کشید.مال من فک نکنم این کارو کنه‌.خیلی سگ غروره.البته بگما.من با این دوست بودم خواس ...

بگو اشکال نداره من که نمیخوام طلاق بگیرم تو میخوایی طلاق بدی 

پس لطف کن تو تشریف ببر اول 

خودش بخواد با رضایت کامل خودش طلاق بده مهریه رو هم باید درجا بده 

تو هیچکاری نکن فعلا بگو مگه نمیخوایی طلاق بدی پس بسم الله من از خدامه