2777
2789
شوهر تاریخ عروسیو هی عقب انداخت خانوادم دخارت کرد اونم بهش برخورد پاشد رفت خونشون .کلا خزلی لوس و حس ...

خدا صبرت بده 

میفهمم

ولی منی که از تو جنگای خانواده و شوهرم اومدم بیرون و همه جورشو دیدم 

بزار بهت یچی بگم 

به هیچ عنوان اجازه نده خانوادت با شوهرت بحث کنن که تهش بی احترامی بشه 

اگه روشون به هم باز بشه دیگه نمیتونی جمش کنی واقعا زندگیت سه برابر سخت تر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن دوماه عروسی کردیم

ببین کم کم فاصله میفته بینشون،همسر منم خیلی وابسته بود الان جوری شده هفته ای یه بار میره سر بزنه،شما هم مطمئن باش این رابطه ها کم میشه،تا میتونی به همسرت توجه کن با دعوا چیزی درست نمیشه به خوبی راهنماییش کن

خدا صبرت بده میفهممولی منی که از تو جنگای خانواده و شوهرم اومدم بیرون و همه جورشو دیدم بزار بهت یچی ...

اره منم اصلا نخواستم اینجوری بشه ولی شوهر منم عنشو در اورد.مامانمم عصبی شد چون آبروش پیش هما میره تاریخ عروسی عقب بیوفته

کثافت خدا ازش نگذره

شوهرم اول رفتارش خیلی خوب بود ولی کم کم انقد یادش داد خیلی عوض شده رفتارش یه سری خواهر شوهرم تو بحثمون گف زبونت درازه اینم یاد گرف الان تا میام حرف بزنم میگه واسه من زبون درازی نکنیااا منم چون میدونم اونا یادش میدن از خودش بدتر میکنم ک دیگه نرو از اونا چیز یاد بگیره 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
شوهرم اول رفتارش خیلی خوب بود ولی کم کم انقد یادش داد خیلی عوض شده رفتارش یه سری خواهر شوهرم تو بحثم ...

این مردا خیلی احمقو دهن بین هستن.شوهر من کلا رابطه خوبی با خانوادش نداره اما ننش سر مهریه هی گفت گفت.اینم بخاطر مهریه با من دعوا کرد تا اخر ک من سبز کردم حرفمو.خدا ننشو لعنت کنه

اره منم اصلا نخواستم اینجوری بشه ولی شوهر منم عنشو در اورد.مامانمم عصبی شد چون آبروش پیش هما میره تا ...

اره میفهمم سخته 

مامانتو خانوادتم درک میکنم 

ولی بازم تمام تلاشتو بکن که خودتون دوتایی حلش کنین 

خانوادت و شوهرت با هم بد بشن تنها کسی که آسیب میبینه خود تو میشی 

خانوادت انتظار دارن که ولشون نکنی

شوهرتم میگه باید اونارو ول کنی بچسبی به من چون من شوهرتم 

همین گیر کردن بین این دوتا ادمو دیوونه میکنه

همشو کشیدم که میگم 

ببین کم کم فاصله میفته بینشون،همسر منم خیلی وابسته بود الان جوری شده هفته ای یه بار میره سر بزنه،شما ...

کل بچه هاشو به خودش وابسته کرده ن فقد اینو همه پسراش غروب ک از سرکار میان اول میرن خونه مادره نیم ساعت میشنن یه چایی میخورن بعد میرن خونه خودشون اینم هفته اول ک عروسی کرده بودیم اونجوری میکرد

گفتم من صب تا غروب تو این خونه تنها میمونم تو بیای بعد تو عوض اینکه بیای خونه ببینی من مردم یا زنده میری خونه مادرت اول؟  دیگه این اخلاقشو ترک کرده میاد خونه مگه اینکه خونه نباشم غروبا بیاد برع اونجا 

اره میفهمم سخته مامانتو خانوادتم درک میکنم ولی بازم تمام تلاشتو بکن که خودتون دوتایی حلش کنین خانواد ...

🥲🥲اره‌،امشبم مامانم زنگ زد ب پدرش،از حرفای مامانم ی چی در اورده هی میگه ک مامانت منت گذاشته سرم.منم گفتم حقت بود تازه کمتم بود.اخه خدایی خانوادم هیچ بی احترامی نمیکنن این شوهر من خیلی پررو

این مردا خیلی احمقو دهن بین هستن.شوهر من کلا رابطه خوبی با خانوادش نداره اما ننش سر مهریه هی گفت گفت ...

چون مادره همش میگه زن ذلیل شدی منم از لجم وقتی میگه بریم خونه مامانم میگم شیر نخوردی امروز الان میریم شیرتو بخور بعد بیایم خونه ینی اینکه بچه ننه ای میگم اون چطور میگه هی زن ذلیل