2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004266 بازدید | 15302 پست
من زدم آمپول روبا فرزانه روحانی و مویدنیا مشورت کردم گفتن جهشش تموم شدهراستش دخترمم خیلی کوچولوعه. ا ...

ان شاالله برات خیر باشه

منم از صبح تا شب هزار فکر میاد سرم

سپردم به خدا

یه وقتا میگم یعنی نمیشد یه سال دیگه بچه بلوغ میشد اینهمه استرس برای خودش و خودم نبود

ان شاالله برات خیر باشهمنم از صبح تا شب هزار فکر میاد سرمسپردم به خدایه وقتا میگم یعنی نمیشد یه سال ...

دقیقا منم همینطورم

ولی باید بسپاریم به خدا 

انشااله بهترین براشون اتفاق بیفته

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی ناراحتم که چرا وقتی لکه بینی داشت دکتر به من نداد🥺یه بارم بعدش پریود شدکاش میمیردم

اشکال نداره عزیزم خودتو سرزنش نکن دکتر دختر منم نمیخواست بده من خیلی شک بودم تو مطبش گریه م گرفت دلش برام سوخت فکر کنم داد من اونجا اصلا به فکر قدش نبودم فقط چون خیلی کوچولو بود باورم نمیشد همش تو ذهنم فکر میکردم ۱۳ سال میشه دختر منم بلوغش پیش رونده بود در عرض یکسال از شروع بلوغ اینطوری شد یکی دو ماه بگذره فراموش میکنی هنوز اولشه خودتو اذیت نکن فعلا که گرفتی امپولو سن استخوانشم خوبه 

اشکال نداره عزیزم خودتو سرزنش نکن دکتر دختر منم نمیخواست بده من خیلی شک بودم تو مطبش گریه م گرفت دلش ...

ممنونم عزیزم

امیدوارم بتونم باهاش کنار بیام

من سه ماه قبل رفته بودم معاینه دکتر گفت این حالا پریود نمیشه ولی ۱۷ مهر سونو بگیر بیار. اول مهر پریود شد😭

حالام توکلم به خداست و امیدوارم بتونم کنار بیام و کمتر خودخوری کنم

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

اشکال نداره عزیزم خودتو سرزنش نکن دکتر دختر منم نمیخواست بده من خیلی شک بودم تو مطبش گریه م گرفت دلش ...

سن استخوان دختر شما چند بود؟

همه بعد از قطع امپول یکسال بعد پریود میشن؟ چطوریه اصلا کسی بود دیرتر پریود بشه

عزیزم بستگی داره زمانی که امپول زدی تو‌چه مرحله از بلوغ بوده دخترت مثلا سونو‌رحم مشخص میکنه چند وقت بعد پریود میشه اگر اوایل باشه و‌رحم کاملا کودک باشه دو سال طول میکشه

دکترش می‌گفت دوازده ولی یازده و نیم بود

چقدر از آمپول رشد کرده؟

قصد توهین نداشتم ولی خوب دخترم الان مشکلی داره ک میتونه با درمان درست شه نمیخوام بعدا منو مقصر کوتاه ...

اتفاقا کار خوبی میکنی عزیزم.کوتاهیه قد خیلی عوارض روحی روانی داره.اتماد بنفسو بشدت پایین میاره و روحو روانو نابود میکنه.حتی باعث ازدواج اشتباه شغل اشتباه... دیدم که میگم