2777
2789
شوهر من بچه اخر مادر شوهرم یه جوری باهاش دعوا میکنه نصحتش میکنه ک انگار بچه ۱۴ ساله اس اینم بدبختی ب ...

من دق کردم تا رفتیم خونه ی خودمون،اونجا دیگه مامانش نبود که حرصم بده،از دستش راحت شدیم ولی بازم با اینکه هفته ای یه شب میریم سر میزنیم بازم نیششو یه جوری میزنه،خونتون جداست؟یا قراره پیشش زندگی کنید؟

جدی؟بعد توودرخواست طلاق دادی یا اون؟چجوری دوباره اکی شدین

دادخواست طلاق ندادم. وکیل گفت برای نفقه و مهریه شکایت کن تا بیاد توافقی طلاق بگیرین

خونوادش راضی به طلاقمون نبودن. خیلی اومدن دنبالم ولی آشتی نکردم. آخرین بار خودشم با خونوادش اومد دنبالم. دیگه از طرف خونواده و مخصوصا مادرم خیلی تحت فشار بودم. همش غر میزد و سرزنشم میکرد. منم تا اومد دنبالم آشتی کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من بچه اخر مادر شوهرم یه جوری باهاش دعوا میکنه نصحتش میکنه ک انگار بچه ۱۴ ساله اس اینم بدبختی ب ...

وای چقد سمن این مادرشوهرا.شوهر منم میرفتم خونشون نمیذاشت تکون بخورم.بعد باباش بلند میشد جمف کنه هی مامانه میگفت برو بشین مرد ک کار نمیکنه:/

اخه عجیبه ک ما ده یال همو میشناختیم الان اینقد ب مشکل خوردیم

خب تا اون موقع ترس از دست دادنت داشتن هم خودش هم خونوادش ولی الان مطمئنا بیشتر مشکلات عقد ریشه در خانواده بیشعور پسر داره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

من دق کردم تا رفتیم خونه ی خودمون،اونجا دیگه مامانش نبود که حرصم بده،از دستش راحت شدیم ولی بازم با ا ...

مشکل من اینکه ک به حرف اون میره نمیدونم چیکار کنم 

مثلا به داداشش پول قرض میده بعدا ک میخواد پس بگیره بگه پولمو بده مادره برمیگرده بهش میگه نبینم تو برادریتون این حرفا باشه ها خب زنیکه پول قرض داده پولشو میخواد اونم هیچی نمیگه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
دادخواست طلاق ندادم. وکیل گفت برای نفقه و مهریه شکایت کن تا بیاد توافقی طلاق بگیرینخونوادش راضی به ط ...

من دوس ندارم این رفتاراشو اما از طلاق ب شدت میترسم.میگم کی بعدش گیرم بیاد.ب کی اعتماد کنم.باید برم با زن طلاق ازدواج کنم.خیلی ناراحتم از این بابتا حروومم کرد

وای چقد سمن این مادرشوهرا.شوهر منم میرفتم خونشون نمیذاشت تکون بخورم.بعد باباش بلند میشد جمف کنه هی م ...

اره جالبش میدونی چیه 

اینکه داماد خودش میره حموم تا شورت دخترشو میشوره میندازه طناب میریم خونه خواهرشوهرم میگه شام امشب رو شوهرم درست کرده یا من خوابیده بودم فلانی ظرفارو شست مثه یه زن تو خونه کار میکنه دامادشون بعد شوهر من یه چیزی برمیداشت ک کار منو سبک کنه میگف تو زن ذلیلی 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
خب تا اون موقع ترس از دست دادنت داشتن هم خودش هم خونوادش ولی الان مطمئنا بیشتر مشکلات عقد ریشه در خا ...

دقیقا ریشش تو هموناست.اگه یکم بهش کمک میکردن این نبود وضع ما

من دوس ندارم این رفتاراشو اما از طلاق ب شدت میترسم.میگم کی بعدش گیرم بیاد.ب کی اعتماد کنم.باید برم ب ...

تو عقد مشکلات زیاده. مطمئن باش طلاق بگیری بعدی هم یه بدیایی داره. پس با همین زندگیتو بساز

برین سر خونه زندگیتون90 درصد مشکلات حل میشه. البته اگه خیانت و دست بزن و بددهنی و اعتیاد نباشه بقیه حل میشه