2777
2789

دیگه نه بهت میگم یذره دیگه باهام حرف بزن 

نه شبا رو بیدار نگهت میدارم 

نه چیزی...

کات از طرف من بود

حتی خیلی قسمش دادم که اگه ذره ای برات مهمم بهم زنگ پیام نده گفتم ازم سراغی نگیر

از این میسوزه دلم که شاید بازم امیدی بود..

خاتواده من نزاشتن بهم برسیم اینم کم کم سرد شد 

نه گزاشت تموم کنم نه کامل بود...

من تموم کردم ولی قلب من مچاله است💔

همش میگم شاید راهی بود...

سی بار گفتم ازم سراغی نگیر نزار هوایی شم 

میدونست چقد دوسش داشتم میدونست تو رو همه ایستادم سرش 

همه رو میدونست و الان من آواره ترینم 

و من دارم خودمو گول میزنم میگم میخندم ولی دلم براش تنگه...

بدیش اینه از یکم باید برم محل کارم و اونم اونجاست و قراره ببینمش

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علی کیه؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

همه تاپیکات علیه خودتو کنترل کن🤣🤣

همش همون یه علیه دیگه 

تموم کردیم 🥲💔😂

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

علی کیه؟

پارتنر من که تموم کردیم 

برمیگرده

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

علی جان بکپ عزیزم دیگه

دیگه بهش نمی‌گم بیدار بمون

دیگه با خیال راحت بخوابه

برمیگرده

چرا مگه 

ای خدا بگم چیکارت کنه ی لحظه فک کردم علی یه بچه س که فوت شده تا رسیدم ب کلمه کات😠

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
ای خدا بگم چیکارت کنه ی لحظه فک کردم علی یه بچه س که فوت شده تا رسیدم ب کلمه کات😠

وای نه بابا 

دور از اسمش 

خر گندست😂

دلم گرفتولی گذاشتن درسته

غمگینم الان💔🫠

گذاشتن مهم نیست😭🤣