2777
2789

عزیزم قلیون کشیدن یا نکشیدن نشون دهنده باکلاسی یا بی کلاسی نیست یه انتخابه که هرکس انجام بده عواقبش رو هم میبینه مثل همه کارهای دیگه تو دنیا

شما حق نداری به بقیه توهین کنی یا خودتو بالاتر بدونی

خیلی چیزای مهم تر نشونه سطح اجتماعی افراده مثل توهین نکردن و قضاوت نکردن دیگران

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛
چطور تحصیلات کمک نکرده راجع به دود بیستر بدونیدکه هر بار مصرفش معادل ۲۰۰نخ سیگاره.

دیگه اینجوری نیست که هر چی علم بهمون یاد داد باشه رو بیاریم وسط زندگیمون 

همینجور که پزشک میشناسم زندگیش طبق استاندارهایی که یاد گرفته از کتاباش نیست

اونقد تو زندگی سختی داریم و فکر و خیال که شاید همین آخر هفته های دودی ریلکسمون میکنه 

عزیزم خیلی تو فکرش نرو 

هر کی یه جور تفریحی داره ربطی به رشته تحصیلی و یا عقب ماندگی نداره 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ریه داغوون مگه واگیر داره؟؟؟فرهنگ دودی چیه؟؟؟الان تو دودی نیستی خیلی با فرهنگی؟؟؟

آره 

فرهنگ دودی یعنی طرف نمیدونه هربار مصرف برابر ۲۰۰ نخ سیگاره

این فراگیری باعث بروز انواع بیماری ها و اضافه کردن هزینه درمان به کشور میشه. 

تأثیر فرهنگی منفیش به‌عنوان تفریح سنتی، تصویر غلطی از فرهنگ ایجاد میکنه و مانع آموزش‌های ضددخانیات می‌شه

من فکر میکردم قلیون اعتیاد نداره امابعد از دیدن اون خانم متوجه شدم بله قلیون هم ین نوع اعتیاده

معلومه که داره 

بابا چهل دقیقه که میشینن پاش انگار ۲۰۰نخ سیگار کشیدن

عزیزم قلیون کشیدن یا نکشیدن نشون دهنده باکلاسی یا بی کلاسی نیست یه انتخابه که هرکس انجام بده عواقبش ...

ببین مسئله فردی نیست

مستقیما ترویج دخانیت به جامعه اقتصاد و سلامتی ضربه میزنه

قطعا که باید مورد انتقاد شدید قرار بگیره و اتفاقا به شدت نشان عقب ماندگیه

دیگه اینجوری نیست که هر چی علم بهمون یاد داد باشه رو بیاریم وسط زندگیمون همینجور که پزشک میشناسم زند ...

چی بگم واقعا برای ما بعیده 

وقتی شهرهای جنوبی شمالی و کلا میبینم اینجورین ناراحت میشم چون نمیدونستم فراگیره

امیدوارم از سر همه بیفته 

دو دقیقه شاید فکر و خیال بپرونه اما مونوکسید و خیلی چیزای دیگه وارد جسم میکنه که بعدا روح هم درگیرشه

ببین مسئله فردی نیستمستقیما ترویج دخانیت به جامعه اقتصاد و سلامتی ضربه میزنهقطعا که باید مورد انتقاد ...

درسته خیلی مسئله ها فردی نیست و به کل جامعه ربط داره

ولی مسئله اینه که شما با لحن بدی اینو عنوان کردی جوری که همه اینطور متوجه شدن که دارین بقیه مردم رو بی ارزش و خودتون رو با ارزش جلوه میدین

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛
ببین مسئله فردی نیستمستقیما ترویج دخانیت به جامعه اقتصاد و سلامتی ضربه میزنهقطعا که باید مورد انتقاد ...

بی ادب بودن و توهین و تحقیر آدم های دیگه هم به شدت برای جامعه خطرناکه 

تاپیکتون رو ترک میکنم 

امید به اینکه در جامعه ی صلح دوست تری زندگی کنیم 

خدا نگهدار 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
درسته خیلی مسئله ها فردی نیست و به کل جامعه ربط دارهولی مسئله اینه که شما با لحن بدی اینو عنوان کردی ...

اره قبول دارم

این جور گفتم خیلی زشت بود 

ممنون که یادآوری شد

بی ادب بودن و توهین و تحقیر آدم های دیگه هم به شدت برای جامعه خطرناکه تاپیکتون رو ترک میکنم امید به ...

عذر میخوام

واقعا اون لحظه خیلی ناراحت بودم که دیدم مادرها دارن راجع به ذغال قلیون حرف میزنن شوک بودم 

برای ما هم شما عجیبی که قلیون کشیدن از نظرت عقب موندگی هست...تو دوران قدیم تو شهر ما رسم بود سر جهیزیه عروس قلیون می ذاشتن...و اصلاً چیز عجیب و بدی نبود و نیست...این که مغز زنگ زده داشته باشی و بابت مادر بودن حس شرم به طرف بدی عجیبه فلان کار رو نکن چون مادری بهمان کار رو نکن چون مادری همین مونده زنا رو بابت این که نباید فلان کار رو کنن چون مادرن شماتت کنن.

❤️❤️ 

عذر میخوامواقعا اون لحظه خیلی ناراحت بودم که دیدم مادرها دارن راجع به ذغال قلیون حرف میزنن شوک بودم

خواهش میکنم عزیزم 

یه موقعی آدم از چیزی متعجب میشه و چون واسش باورش سخته ممکنه تند بشه 

پیش میاد عزیزم 

همیشه سالم باشی و شاد 🌹

برای ما هم شما عجیبی که قلیون کشیدن از نظرت عقب موندگی هست...تو دوران قدیم تو شهر ما رسم بود سر جهیز ...

آفرین دیدی میگی تو دوران قدیم. 

ما تو شهرمون تو دوران قدیم هم اینکارو نمیکردن

آخه قلیون چرا باید تو جهیزیه بدن😐

قلیون یک نوع دخانیان خطرناک برای ماست که تو دوران قاجار مرسوم بوده 

بایدم تعجب کنم در عصر حاضر

زنای امروزی قلیونی صحبت کنن