2777
2789

من مربی هستم و طبق تجربه خودم و شاگردا ۳-۵ درصدتاثیر داره یعنی هیچس فقط معدت داغون میکنی قرصم قطع کنی هرچی کم کرده بودی دو برابر بر میگرده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

عوارض وحشتناک دارن بریز آشغالی تا کبدتت از دست ندادی 

راستی میخوای کچل بشی رژیم بگیر....

فقط ورزش 

حلقه عااااالیه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوارض وحشتناک دارن بریز آشغالی تا کبدتت از دست ندادی راستی میخوای کچل بشی رژیم بگیر....فقط ورزش حلقه ...

دیگه واقعا برام مهم نیست تهش مرگه دیگه نمیتونم باید هر جوری شده لاغر کنم 

سرت تو زندگی خودت باشه 

من مربی هستم و طبق تجربه خودم و شاگردا ۳-۵ درصدتاثیر داره یعنی هیچس فقط معدت داغون میکنی قرصم قطع کن ...

راستش خسته شدم دیگه استپ وزنی هم کردمه دوماهه دیگه میخورم فوقش میمیرم ولی باید وزنم کم کنم 

سرت تو زندگی خودت باشه 

تهش مرگ هم باشه با این قرص ها لاغر نمیشی عزیزم

چاق می میری

قد و وزنت چنده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

همسایه خواهرم ازعطاری گرفته وزن کم کرد ودچارخواب وبیحالی زیاد شد رفت آزمایش مشخص شد شیشه وهروئین داخل قرصهابوده

حالاهم ازترس شوهرش جرعت شکایت نداره چون گفته بود نیازبه کاهش وزن نداری

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

راستش خسته شدم دیگه استپ وزنی هم کردمه دوماهه دیگه میخورم فوقش میمیرم ولی باید وزنم کم کنم

بمیری هم با قرص کم نمیکنی

عوارض وحشتناک دارن بریز آشغالی تا کبدتت از دست ندادی راستی میخوای کچل بشی رژیم بگیر....فقط ورزش حلقه ...

حلقه بدون رژیم هم جواب میده کم میشه وزن؟ من قبلا میزدم خیلی خوب بود ولی خب کنارش رژیمم داشتم

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

روزی نیم ساعت حلقه بزن یک ماه بعد حدااااقل ۳کیلو لاغر شدی برام دعا میکنی 

الان تا عید بزنی ۱۰ کیلو به بالا لاغر میشی 

ولییییییی 

خوش هیکل میشی😍

کمر باااااریک پهلوهات کاملا آب میشن شکمم تا ۹۰ درصد صاف میشه اون ۱۰ درصد بخاطر رحم یکمی برجسته اس

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

روزی نیم ساعت حلقه بزن یک ماه بعد حدااااقل ۳کیلو لاغر شدی برام دعا میکنی الان تا عید بزنی ۱۰ کیلو به ...

استپ وزنی گرفتم تابستون 4 کیلو کم کردم دیگه از شهریور وزنم ثابته

سرت تو زندگی خودت باشه 

من مربی هستم و طبق تجربه خودم و شاگردا ۳-۵ درصدتاثیر داره یعنی هیچس فقط معدت داغون میکنی قرصم قطع کن ...

ولی من استفاده کردم ت یه ماه ۱۰ کیلو کم کردم اسمشم نمیگم ریپ نزنین بعدا میگن خودم میفروشم😐

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
ولی من استفاده کردم ت یه ماه ۱۰ کیلو کم کردم اسمشم نمیگم ریپ نزنین بعدا میگن خودم میفروشم😐

دروغ میگی یا دنبال تبلیغاتی یا معتادی