2777
2789
تاثیر چشم گیری ندارهترمودرایت فقط. ۶ هفته میشه مصرف کنیخوابت بهم میریزه اگه تپش قلب و حساسیت به قهوه ...

من با سخت گیری شدید توی ۴ ماه از ۷۸ شدم ۵۵ الان بدنم کم آورده هر روز خراب میکنم نزدیک دوماهه وزنم شده ۶۷ چیکار کنم چجوری شروع کنم مکمل ترمو دراین و کرمیوم هم خریدم یعنی انداختن بهم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با سخت گیری شدید توی ۴ ماه از ۷۸ شدم ۵۵ الان بدنم کم آورده هر روز خراب میکنم نزدیک دوماهه وزنم شد ...

دوباره رژیم بگیر ۱۲۰۰ کالری با ترازو دیجیتال وزن کن

کالریا هم فیبر و پروتیین باشه نه چربی و قند

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

خب هرچی روش زیاده روی بشه ضرر دارهدائم العمر بخوره معلومه ک داغون میشع از همین قرصای مسکن تا قرصای چ ...

اره اینا دوره ای هستن .حتی داداش خودم با قرصی هس که برا کبد چرب دکترا میدن اسمش نمیدونم بااون لاغر شد شکمش آب شد.بعضی وقتا واقعا داروها جواب میدن ولی خب امتحانشون ریسکه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
من با سخت گیری شدید توی ۴ ماه از ۷۸ شدم ۵۵ الان بدنم کم آورده هر روز خراب میکنم نزدیک دوماهه وزنم شد ...

نه ننداختن ولی رژیمث بگیر مصرف کن حتمن تاثیر داره و از استو در میای و میل به شیرینیت کمتر میشه حسن رژیم و متابولیسمتم میره بالاتر

اینا مکمل رژیمن

معجزه نمی کنن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

دوباره رژیم بگیر ۱۲۰۰ کالری با ترازو دیجیتال وزن کنکالریا هم فیبر و پروتیین باشه نه چربی و قند

من میتونم اندازه همون ۱۲۰۰ کالری ۲۰۰ تاش به تنقلات اختصاص بدم مثلا؟ فستینگم نمیتونم بگیرم چون بدنم کم اورده

ترمودراین تاثیری میزاره؟ با ۱۲۰۰ کالری توی یک ماه چقدر کاهش دارم تا یلدا میتونم بشم ۵۸؟

من چاقیمو از این راه تونستم درمان کنم که از خانومی که ازش تو همین سایت تعریف کردن ازشون الفا گرفتم 

اصلا هم اونطوری که میگن نیست اصلا شیشه و اینا و عوارضی نداشت اصلا.خب اگرم فک میکنین که دارم تبلیغ میکنم خب کانال معتبر که داره برین نگاه کنین.من که نمیگم چشم بسته سفارش بدین که

من که خیلی راضی بودم و خیلی عالی بود ۰۹۳۸۳۷۰۸۷۸۹

من میتونم اندازه همون ۱۲۰۰ کالری ۲۰۰ تاش به تنقلات اختصاص بدم مثلا؟ فستینگم نمیتونم بگیرم چون بدنم ک ...

نه فقط غذای سالم میتونی بخوری چاق میشی هله هوله بخوری اره اگه پشت کار داشته باشی میتونی 

سرت تو زندگی خودت باشه