2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پر بازدید حموم برا مذهبی ها حد پوشش واجب زن در برابر محارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 67 پست
واسه مذهبی ها گذاشتم که محدود و بسته هستنچه ربطی داره چرا باید خجالت بکشه از مادر خودش ؟

مگه تواون تاپیک گفت مادرش لخت شده رفته تو حموم؟ 🙄

شوهرشومیگفت.

بعدهم کسی که میره کیسه بکشه فکر نکنم لخت بشه مادرش که دیگه لباس داشته .

اصن گیج شدیمبابا😂

اونجاهم اسی ناراحت پوشش نبود میگفت چرابه من نگفته خودش  رفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه همه افتادن دنبال فتوا و نظر مراجع عزیزم ما یه نظر شرعی داریم یک نظر عرفی و اخلاقی از لحاظ عرفی و ...

چندباری کامنتاتون رو خوندم بنظرم خیلی زن کامل و نرمال و عاقلی هستین 

ظاهرتونم حدس می‌زنم قد ۱۶۰ پوست روشن چشمای بادومی محجبه و کدبانو درسته ؟

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه تواون تاپیک گفت مادرش لخت شده رفته تو حموم؟ 🙄شوهرشومیگفت. بعدهم کسی که میره کیسه بکشه فکر نکنم ...

خب یه عده دیگه مادر شوهرای خودشونو گفتن که پوشششون جلو‌ پسرشون بازه 

من منظورم با حرف اسی نبود فقط

اره خب ولی یه خانمی که از شما آزاد تره خیلی هم نباید در اون حد زشت بدونه

البته شما نمیدونی که من چه مدلی هستم ! 

منظورم اینه که اصلا محجبه نیستم.

من "نظر شخصی خودم" رو صرفا در این مورد گفتم و به نظرم زشته که اندام های جنسی در مقابل دید دیگران باشه ، حتی بین مادر و پسر. 

به نظرم حیا خیلی مهمه. 

چندباری کامنتاتون رو خوندم بنظرم خیلی زن کامل و نرمال و عاقلی هستین ظاهرتونم حدس می‌زنم قد ۱۶۰ پوست ...

شما لطف داری 

تا حدودی درسته بعضی ها هم اشتباه بودن 🥰

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه کاربر بود با یه پسر تو رابطه سه ساله بود بدون محرمیت رابطه کامل هم داشتن پسره ام خیانت می‌کرد و ا ...

واقعا این زنیکه با خودش چی فکر کرده؟ پسرشه شوهرش که نیست

چقدرم حرصم گرفت

واسه مذهبی ها گذاشتم که محدود و بسته هستنچه ربطی داره چرا باید خجالت بکشه از مادر خودش ؟

عزیزم این یه جور حفظ احترامه برای خانوما

ربطی هم به بسته و محدود بودن نداره

ما هیچ کدوممون مذهبی نیستیم ولی همسرم هیچ وقت با ش.ورت یا حتی بالاتنه لخت جلوی مادر و خواهراش ظاهر نمیشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

واقعا این زنیکه با خودش چی فکر کرده؟ پسرشه شوهرش که نیستچقدرم حرصم گرفت

نمیدونم شاید میخواسته دختره رو بچزونه 

حالا مادر نوه و .. هم داشته جوون نبوده همسرشم در قید حیات بوده

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35