2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پر بازدید حموم برا مذهبی ها حد پوشش واجب زن در برابر محارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 67 پست
یه کاربر بود با یه پسر تو رابطه سه ساله بود بدون محرمیت رابطه کامل هم داشتن پسره ام خیانت می‌کرد و ا ...

جالب نیس دیگه

یه جور بی کلاسیه

من کار به مذهب ندارم چون مذهبی نیستم

میدونم مادرشه ولی کلا پسر باید جلوی مادرش رعایت کنه

جلوه خوبی نداره این حرکتا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

واقعا این زنیکه با خودش چی فکر کرده؟ پسرشه شوهرش که نیستچقدرم حرصم گرفت

یه خانمی تعریف میکرد(این خانم که میگم کاملاً ثابت شده بود و یه جورایی مشاور خانواده)میگفت یه مادر و پسر با هم_____ 

میگفت بااااا زوووور از هم جداشون کردیم پای خیلی از معتمدینِ شهر وسط کشیده شد تا تونستن اون مادر و پسر رو از هم جدا کنن

استغفرالله حال آدم به هم میخوره

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه مذهبی ها گذاشتم که محدود و بسته هستنچه ربطی داره چرا باید خجالت بکشه از مادر خودش ؟

ببخشید ولی این دو کلمه محدود و بسته اصلا قشنگ نیست بهتره بگید چارچوب دارن 

در هر حال اون تاپیک همه جور آدمی نظرش رو گفته و یک چیز عرفیه نه الزاما شرعی

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

حالا این وسط شما با ظاهر این بنده خدا چیکار داری😂😂😂

کامنتشونو دیدم یهو چهرش اومد جلو چشمم نمیدونم از قبل ک تو چند تاپیک باهاش برخورد داشتم اینطور تصور کرده بودم یا تو تاپیک های خودش مشخصاتشو گفته بود یادم نیست 😐

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما که هیچ مر جع تقلیدی رو قبول ندار یم عقل هم خو ب چیزیه

عقل مگه ریاضیات و قوانین فیزیک رو بدون درس خوندن بلده؟ 

مرجع تقلید سی چهل سال درس خونده ......

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

احسنت نه اخه اینجور جاها باید دنبال یه راه شرعی واسه توحیه باشن

ممنون

دقیقاً اینجوری باشه باید نظر مراجع راجع به چند همسری هم عملی بشه😂😂توبه توبه😅

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خیلی اروم طوری که کسی نفهمه تامیکو ترک کن الان پیداشون میشه 😆😆😆

🙆‍♀️اصلاً به من چه😂والله با این نوناشون😂

🧑‍🦯