الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کسی کار به اون چیزا ندارهپسر خودش باید خجالت بکشه که مادرش پشماشو ببینهدخترا ولی میتونن راحت باشن
یه کاربر بود با یه پسر تو رابطه سه ساله بود بدون محرمیت رابطه کامل هم داشتن پسره ام خیانت میکرد و اصلا محلش نمیداد ولی دختره بخاطر بکارت هیچ راهی جز آویزون شدن نداشت میگفت یبار مامان پسره جلو من و مامانم تعریف میکرد ک پسرم بدن درد داشت لختش کردم بدنشو روغن مالی کردم یهو دستم سر خورد تو شرتش !
یا یبار پسره حمام بوده مامانه می فته اتاق درو میبسته میگفته براش حوله میبرم لخته
برام خیلی چندش آور بود تو اون تاپیک کلی کاربر گفته بودن ما میخایم پسرمونو وقتی زن گرفت کیسه بکشیم،عروس غلط کرده ناراحت بشه،شماها اصن برا دردونه تون زن نگیرین نگهش دارین بچه ننه رو ور دلتون صب تا شب کیسه بکشین براش
جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..