2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم من اونجا رفتم و آی یو آی انجام دادم و هم لاپاراسکوپی کیست تخمدان‌.همون اولین بار خداروشکر جواب داد و دیروز فهمیدم باردارم.دکتر طباطباعی پور عالیه و من واقعا ازشون راضی بودم.خیلیا رو اونجا دیدم که اومدن و جواب گرفتن

یکم هزینه هاش زیاده و پول میگیره و معطلی داره اما دکتر فوق العاده کار بلدیه.من بیمارستان فاطمه زهرا بابل و بابل کلینیکم رفتم اما ایشون کارشون با بقیه فرق داشت.یسری ازمایشات و داروهایی برام نوشت که توی ۳ سال هیچ جای دیگع اینکارو برام انجام ندادم و سریع هم خداروشکر جواب داد

بله عزیزم من اونجا رفتم و آی یو آی انجام دادم و هم لاپاراسکوپی کیست تخمدان‌.همون اولین بار خداروشکر ...

سلام عزیزم انشالله تو و نی نی ت سلامت باشین مشکلتون چی بود منم الان یه هفته است اونجا ای یو ای کردم مشکل اسپرم همسرم بود ولی هیچ علایمی ندارم مثل گرفتگی زیر شکم و اینا شما علایم داشتین ؟

سلام عزیزم انشالله تو و نی نی ت سلامت باشین مشکلتون چی بود منم الان یه هفته است اونجا ای یو ای کردم ...

سلام عزیزم شما باردار شدی؟؟

از دکتر طباطبایی پور راضی هستی؟

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
سلام عزیزم شما باردار شدی؟؟ از دکتر طباطبایی پور راضی هستی؟

سلام عزیزم من متاسفانه از بابل پا شدم رفتم پیش طباطبایی پور چون فکر میکردم دکتر خیلی خوبیه و اعتماد داشتم بهشون شوهر من اسپرمش ضعیف بود و ایشون خودشون دارو میدادن به همسرم مثل کلومیفن و از این دست من ای یو ای کردم و نتیجه نگرفتم ناامید شدم و به اجبار دوستانم رفتم دکتر میر حسینی بابل خانوم میر حسینی کل ازمایشات و عکس رنگیو مابقی چیزارو مشاهده کردن گفتن من مشکلی ندارن و همسرم باید برن پیش اورولوژیست که شوهرم رفتن پیش دکتر رمجی بابل و ایشون گفتن همسرم واریکوسل شدید داره و اصلا ای یو ای و دارو تاثیری نداره چون مدام داره بدتر میشه ما مهر ماه ای یو ای کردیم بعد اون دکترو عوض کردیم 20 ابان همسرم عمل کرد و ما ماه بعدو اقدام نکردیم دی ماه برا اولین بار اقدام کردیم و باردارشدم اگر مشکل مرد هست لطف کنین حتی اگه یکم ضعیفه پیش ارولوژیست برید خواهشااااااا ما خیلی زجر کشیدیم زودتر عمل میکردیم اینقدر هزینه و ازمایش و استرس بهمون وارد نمیشد واقعا نمیدونم چرا تو کاری که تخصص ندارن دخالت میکنن

سلام عزیزم من متاسفانه از بابل پا شدم رفتم پیش طباطبایی پور چون فکر میکردم دکتر خیلی خوبیه و اعتماد ...

عزیزم ما این راهم پارسال رفتیم شوهرم دقیقا خرداد ۹۸ پیش دکتر رمجی عمل کرد بعد ۷ ماه ک باردار نشدم رفتم پیش طباطبایی پور ک iui کنم ولی ماه بصورت طبیعی بعدش باردار شدم. ولی متاسفانه پوچ بود و سقط شد. ما هم فکر میکنیم همسرم هنوز اسپرمش درست نشده چون سقط شد

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
عزیزم ما این راهم پارسال رفتیم شوهرم دقیقا خرداد ۹۸ پیش دکتر رمجی عمل کرد بعد ۷ ماه ک باردار نشدم رف ...

عزیزم تا اونجایی که من میدونم دلیل بارداری پوچ تخمکه با کیفیته پایینه دوباره پیش رمجی رفتین چون به ما گفت اگه بعد 3 ماه باردار نشدین بیاین تا ببینم مشکل دوباره از مرده یا نه بهتره دوباره برین پیشش تا شوهرت دوباره ازمایش بده اگه شوهرت مشکلی نداره بهت توصیه میکنم بری پیش دکتر ناهید میر حسینی چون دوتا از دوستام پیش خیلی از دکترا رفتن متاسفانه تنبلی تخمدان شدید داشتن یکیشون هورمون یائسگیش بالا بود و اون یکی فولیکولش از 13 بیشتر رشد نمیکرد که هر دو به امید خدا پیشش رفتن و نی نی دارن و خواهر شوهرمم بعد دوبار سقط جنین رفت پیش ایشون و خدا خیرشون بده متوجه شد خون خواهر شوهرم غلیظه و بهش بعد سه ماه امپول داد که بزنه خدارو شکر خدا بهش دوتا دختر داد بهت توصیه میکنم پیش دکتر میر حسینی بری من پیش طباطبائی پور یک سال و خورده ای تحت نظر بودم اولین اقداممو زیر نظر ایشون کردم فقط حیف وقت و هزینه بیخود کردم ولی میر حسینی بعد دوماه پیشش نتیجه گرفتم همه چی دست خداست ولی چون بابلی بهت توصیه میکنم بری من با اینکه دوستام و اطرافیانم اینهمه از میرحسینی نتیجه گرفته بودن بازم خیلی به طباطبایی پور اعتماد داشتم اشتباه کردم ولی هر چی قسمت باشه همون میشه تو هم این همه راهو رفتی یه سر برو پیش این دکتر ببین چی میگه ارزوی بهترینارو برات دارم میدونم چه روزای سختیو پشت سر میزاری ولی امیدت به خدا باشه اون روزی که فکرشو نمیکنی میبینی بارداری من کسیو ندیدم شوهرش عمل کنه باردار نشه خیلی طول بکشه 2 سال بعد عمل باردار میشن برو پیش دکتر شاید تخمکت پوچ باشه بهت دارو میده سریع خوب میشی 

عزیزم ما این راهم پارسال رفتیم شوهرم دقیقا خرداد ۹۸ پیش دکتر رمجی عمل کرد بعد ۷ ماه ک باردار نشدم رف ...

البته خیلی ها که ناباروری پیش رفته داشتن پیش طباطبایی پور نتیجه گرفتن ولی برای کسایی که مشکلشون جزییه خوب نیست چون سریع به سمت روش های ناباروری سوق میده 

بله عزیزم من اونجا رفتم و آی یو آی انجام دادم و هم لاپاراسکوپی کیست تخمدان‌.همون اولین بار خداروشکر ...

سلام کیستتون چند سانت بود؟

اندومتریوز بود؟

بهتون نگفت که فریز جنین انجام بدین؟

راضی بودین از عمل؟

سلام عزیزم من متاسفانه از بابل پا شدم رفتم پیش طباطبایی پور چون فکر میکردم دکتر خیلی خوبیه و اعتماد ...

سلام

ایشون برای همه مردان آزمایش نطفه و ویزیت اورولوژی می‌نویسند من خودم رفتم و انجام دادند و بدون این کارها اصلا شروع ای یو ای نمیکنند

سلام گلم من انجام دادم ۲سال پشت هم رفتم ۴بار iui شدم ۲بارتخمک کشی و ۴ بار ivf

سال اول هر بار نتیجه منفی میشد من مشکل از طرف همسرم بود خیلی ها بعد منفی شدن هزارویک دکتر معرفی کردن که فلانی کارش خوبه فلان کس نتیجه گرفته توام برو ولی من دلم و یک جهت کردم از اول پیش خانم دکتر رفتم چون اون به بدن من و همسرم آشنایی داره و میدونه یبار جواب نگرفتی مشکل از کجاست و دوباره روش جدیدتر و تکنیک بهتری روی ما پیاده میکنه خلاصه که برای بار دوم با اینکه جنین به شدت ضعیفی داشتم چون ما باید میرفتیم دادگاه نامه میگرفتیم برای اسپرم اهدایی ولی خانم دکترعزیز بهمون یه فرصت داد و کلی دارو به همسرم داد و نتیجش شد جنین ضعیف با این حال با انرژی بالا برام انتقال دادن و ثمرش شد دختر نازم ۱۵ ماهشه و بغلمه 

کل حرفام به شما اینه اگر یبار نتیجه نگرفتی ناامید نشو برو جلو و با قدرت ادامه بده من تو زندگیم کار درست تر از خانم دکتر ندیدم تو کارشون جدی هستن و خوبیش به اینه سالی چند بار میرن انگلیس برای اپدیت شدن ivfهاشون نمیان یه تکنیک تکراری رو روی تمام مریض ها ارائه بدن 

انشالله شما هم موفق باشین و پیش خانم دکتر نتیجه مثبت بگیرن❤️