2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد طبقه پایینی زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3491 بازدید | 112 پست
من بچه مو میفرستم بالا خونه مادرشوهرم خودشو تخلیه کنه

باز خوبه شما این کارو میتونین بکنین خیلی خوبه ما باز تابستونا میریم بیرون زمستون برسه که دیگه عین زندانیا باید زندگی کنیم😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه شما این کارو میتونین بکنین خیلی خوبه ما باز تابستونا میریم بیرون زمستون برسه که دیگه عین زن ...

اره واقعا 

من تابستان مهمونی هامو بیرون میگیرم گاهی 

زمستون مصیبت مهمونی دادن هم دارم

من از پاییز بدم اومد همش مریضم زمستون باز بهتره

براما فرق نداره کلا پاییز زمستون مریضیم همه هم سینوزیت داریم 😑الان یه ماهه یا دخترم مریض میشه یا خودم یا شوهرم کلا داره بینمون میچرخه 😂

براما فرق نداره کلا پاییز زمستون مریضیم همه هم سینوزیت داریم 😑الان یه ماهه یا دخترم مریض میشه یا خو ...

وای مام 🥺شوهرم ن 

بین منو پسرم میچرخه ‌‌‌.. بخاری روشن کردین شما؟

وای مام 🥺شوهرم ن بین منو پسرم میچرخه ‌‌‌.. بخاری روشن کردین شما؟

ماهم😭😭😭شوهرم اصلا مریض نمیشد امسال اونم مثل ما شده😂آره شبا روشن میکنیم روزا خاموشه ولی فایده نداره دکتر میگه ویروسیه 

ماهم😭😭😭شوهرم اصلا مریض نمیشد امسال اونم مثل ما شده😂آره شبا روشن میکنیم روزا خاموشه ولی فایده ندا ...

ما هنو روشن نکردیم در و پنجره هم بازه .پسرمم لباس درست نمی پوشه ...

بدن اونم ضعیف شده 😵‍💫

چیز غیر عادی نیست و همه دعوا میکنن

بعضیا با صدای بلند بعضیا بدون سروصدا 

مهم نباشه حرفشون برات

وقتی زنگ زد خیلی رک میگفتین ببخشید ولی تو خونه خودمون دعوا میکردیم هرموقع تو خونه شما دعوا کردیم حق دخالت دارین

همینو تمام

نخواستم بی احترامی کنم ولی حالم بدجور گرفت .آب شدم

کجای این جمله بی احترامی بود

با لحن اروم این حرفا میزدی دیگه ن جرعت داشت دخالت کنه ن اینکه الان بشینی غصشو بخوری

ب توهین میگن بیاحترامی هیج جای این جمله توهین نبود