2777
2789
عنوان

وای دعا گرفتم رلم گفت دوست معمولی باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 74 پست

تحت هیچ شرایطی دنبالش نرو 

راه اجنه کافر رو به خونت باز نکن 

خودتو به عمر بدبخت نکن 

به زیارت ها و دعا ها و امام رضا بخصوص متوسل شو اگر مصلحت باشه بهت میرسونش 

دهانم بنداز توی آب 

و 

دنبال باطل کردن قرآنی باش 

اول رفتم برا خودم بگیرم یه چیز فلزی بود که دعوای شدید کردیم و حرفای بدی زدیمبعد اومدم پیش این که گفت ...

پیش دعانویس رفتن همه چی رو بدتر میکنه.این فلزی چیه یکی دیگم اینکارو کرد همینجوری مشکل براش پیش اومد.لابد بردش دفنش کرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترعموم با طلسم بهترین شوهر گیرش اومد اونوقت تو گند زدن تو زندگیت 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
اون فلزی که میگی داد به تو یا پیش خودش بود؟ برد دفنش کرد؟

داد پیشم باشه گفت هر دستوری میخوای انجام بده روش ایه خوند و به نامم زد وای خیلی بد بود بعد میگفت تا سه ماه بد بود بیار پولشو‌بهت میدم اصلا مال یکی دیگه بود انگار 

بعد یه هفته که دعوای شدید شد انداختم تو اب

داد پیشم باشه گفت هر دستوری میخوای انجام بده روش ایه خوند و به نامم زد وای خیلی بد بود بعد میگفت تا ...

میبردی میگفتی باطلش کن.دعاهایی که روی کاغذه بنداز آب روان بره.حالام برو بهش بگو برات باطل کنه.اگه اینکارو کنه.

مردم میرن اونوقت من تبدیل شد به دوست معمولی

عمرا اگر یاد بدن یبار به ننه اش گفتم همین دعانویسه رو بمن و بقیه دخترا فامیل معرفی کن زد زیر همه چی که مااهل دعا و فلان نیستیم میترسن دست زیاد بشه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
میبردی میگفتی باطلش کن.دعاهایی که روی کاغذه بنداز آب روان بره.حالام برو بهش بگو برات باطل کنه.اگه ای ...

این دعا نمیداد اینم میگفت مال یکیه! از اون میگیره بعد از اون رفتم پیش یکی دعای محبت داد برعکس شد ازم دور شد الکی دعوا و بزرگ کرد ‌گفت دوست معمولی باشیم ازم فرار میکرد بعد رفتم پیشش باطل سحر قبرستانی داد تو قبر که اونو گرفتم کلا کات کرد

این دعا نمیداد اینم میگفت مال یکیه! از اون میگیره بعد از اون رفتم پیش یکی دعای محبت داد برعکس شد ازم ...

اینی که میگی جادو هستش.یعنی از جن کافر استفاده میشه.جن کافر هم نمیذاره تو ازدواج کنی.

یاخدا.بردی دفنش کردی؟ اینا جادوی سیاهه.

آره گفت اگه نمیتونی خودم میرم تازه میگفت کسی صدات زد برنگردی

حق الناس اون مرده هم اومد روم

و تا سه ماه هرچی قرآن میخوندم باطل نشد فقط سبک میشدم و لحظه ای خوب بود