2777
2789
به نظرم فعلا یکم تحمل کنه خواهرت بچه پیش باباش بمونه یکم سختی بچه رو ببینه میدونم سخته اما واقعا کمک ...

برا اون که سختی نداره خواهرشوهر و مادرشوهر خواهرم با خواهرم رابطه خوبی دارن و بچشم خیلی دوست دارن خب میده دست اونا دیگه..‌..سختی نمیکشه اون کلا از وقتی بچه دنیا اومده یه ساعتم باهاش وقت نگذرونده

بعدم منت پول که اصلا تو کتم نمیره وظیفه اته باید بدی میخواستی ازدواج نکنی خواهر بزرگوارتونم که شاغل ...

خواهرم چون نمیخواست بحث اونجوری به خانواده ها بکشه اومده پیش ما. البته که به خواست خودش نبوده یجورایی انگار یه بفرما لرو محترمانه مثلا

اما خودش نمیخواد کار به خانواده بکشه. ما هم هر کاری خودش راحت باشه انجام میدیم. فعلا یکم بهتر شده  اما دلش شسکته و شوهرش دیگه جلو بچه هم مراعات نمیکنه و بهش حرف میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا اون که سختی نداره خواهرشوهر و مادرشوهر خواهرم با خواهرم رابطه خوبی دارن و بچشم خیلی دوست دارن خب ...

اونام یه طاقتی دارن بلاخره بچه کوچیکم هست کارش زیاده بچه ۱ هفته و نازه بعدش دیگه تحمل میخواد بچه داری بعدم شما وقتی از سرکار بیایی ببینی اون حال هوای قبل نیست تو خونه اذیت میشی هر چقدر که دلسرد باشی 

البته من قهر رو به چشم ۱ ماه ۲ ماه میبینم چون ببخشید رک میگم واقعا ادم بی شخصیتیه و این باعث میشه گند زده بشه تو زندگی خواهرتون چون نه بچه اشو دوست داره نه سرش به زندگیه نه حرف میزنه نه کمک میکنه سرشم تو گوشیه معلوم نیست چه میکنه به چه امیدی خواهرت برگرده از کحا معلوم فردا به خواهرت تهمت بدتری نزنه سر لجبازی 

این کاربری واگذار شده است....

بنظرم بزارید چند روز بگذره بچه هم بمونه پیش پدرش اگه شیر مادر نمیخوره 

اینحوری آقا می‌فهمه بچه داری چقدر سخته و قدر زنشو میدونه 

اگه سریع برگرده آقا میگه پرتت کردن بیرون رات ندادن جایی واسه موندن نداری و این حرفا 

صبر کنید دو طرف آروم بشن بعد آشتی بدید 

آشتی هم کردن خواهرت خونش رفت کارا رو دیر دیر انجام بده شوهرش بفهمه یه روز ظرفا شسته نشه آشپزخونه چه گندی برمیداره وگرنه هر وقت خونرو تمیز ببینه متوجه زحمت خانم نمیشه 

خواهرتم یکم شوهرشو به زبون بگیره یکم سیاست زنانه داشته باشه 

بنظرم بزارید چند روز بگذره بچه هم بمونه پیش پدرش اگه شیر مادر نمیخوره اینحوری آقا می‌فهمه بچه داری چ ...

همه راهکاری امتحان کرده عزیزم اما این شوهر کلا نمیخواد عوض شه میگن کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که خودشو زده به خواب نه. بالاتر گفتم خواهرم یه طرفه داره برا رابطشون تلاش میکنه که اونم خسته شده. ما جون خیلی صمیمی هستیم از اکثر  چیزا خبر دارم اما هیچی هم نمیگم و دخالتی نمیکنم. برا اون سخت نمیشه بچه رو میبره پیش مادر و خواهرش میزاره

اتفاقن شوهرم بعد از صحبت کردن با شوهرش به خواهرم گفت به نظر من فعلا برنگرد و بمون اینجا( چون خواهرم نمیخواد کار به خانواده ها بکشه) حالا نمیدونم شوهرش چی گفت

اونام یه طاقتی دارن بلاخره بچه کوچیکم هست کارش زیاده بچه ۱ هفته و نازه بعدش دیگه تحمل میخواد بچه دار ...

همین دیگه منم تو دلم همینو میگم واقعا ناراحتم اما هیچی به روش نمیارم. خیلی خیلی کارش زشت بود و اوج بی شخصیتی. خودمو میزارم جای خواهرم اصلا تصورش برام وحشتناکه این همه زحمت تهش بشه تهمت که معلوم نیست پولای منو خرج کی میکنی و کجا بودی؟ 

بالاتر گفتم فاصلع سنی بچه های ما تقریبا چند ماهه ولی شوهر اون کاری نمونده با اعصاب و روان این بیچاره نکرده باشه. به هر طریقی تونسته زخم زده بهش. خواهرم اوایل هیچی نمیگفت الان تازگیا دیگه نمیتونه تحمل کنه جواب میده

همه راهکاری امتحان کرده عزیزم اما این شوهر کلا نمیخواد عوض شه میگن کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ول ...

مثل سرنوشت منه

ولی نکو نمی‌تونه تغییرش بده یه زن با زنونگیش و زبون نرم می‌تونه شوهرشو تغییر بده نمیتونه درستش کنه ولی می‌تونه تغییرش بده 

خانوادش هم چندروز نهایت چندماه بچرو نگه دارن بعدش خسته میشن 

مثل سرنوشت منهولی نکو نمی‌تونه تغییرش بده یه زن با زنونگیش و زبون نرم می‌تونه شوهرشو تغییر بده نمیتو ...

هر راهی بگی امتحان کرده زبون نرم و محبت و هر چی که فکر کنی

ولی همش یه طرفه بوده با این حال تحمل کرده به امید اینکه عوض میشه باز سر همونا خیلی جدی برگشت میگه چیه پول میخوای اینجوری محبت میکنی؟ یا مثلا میگه اره حسابت شارژ شده خوشحالیت مشخصه

در صورتی که خواهرم قسم میخوره رفتارش کلا یکی بوده 

خواهرتون بجای اینکه بیاد خونه شما باید میرفت خونه پدرومادرتون،از الان بذر کینه هم نسبت به شما تواین آقا کاشته شد

شما دخالت نکنید بزارید خودشون حل کنن ،حرفهای دوطرف رو فقط گوش کنید بچه رو بیارید پیش مادرش

به اون آقا هم بگید بعد چن روز که هر دو آروم شدید بیایید باهم حل کنید الان هردو عصبانی هستن با هر حرفی حتی حرمت شماهم از بین میره بعد چن روز جو آروم میشه برای صحبت خوبه سراین موضوع طلاق که نمی‌خوان بگیرن ولی ریشه دعوا رو با بحث توجمع محکم می کنن وخدایی نکرده درآینده منجر به طلاق ،یا طلاق عاطفی میشه

خواهرتون بجای اینکه بیاد خونه شما باید میرفت خونه پدرومادرتون،از الان بذر کینه هم نسبت به شما تواین ...

عزیزم من هیچ کینه ای نسبت به کسی ندارم حتی خودم به خواهرم گفتم من باید حرفای هردو رو بشنوم که ناراحتم شد اما من اصلا کینه ای نیستم که بخوام از سر حرف و درد و دل عصبانیت تصمیم بگیرم یا دخالت کنم. اون نمیخواد کار به پدر و مادر بکشه . شوهرم با هردو صحبت کرد و بعد از تلفن که شوهرش زنگ زده بود جواب داد نمیدونم چیشد که عصبانی شد و به خواهرم گفت فعلا اروم باش و اینجا بمون من درست میکنم همه چی رو...ازشم پرسیدم چی گفت بهم نگفت

من نگفتم کار خواهرمم درست بوده اما وقتی سکوت کرده و هردفعه بدتر شده بعد این تهمتا و منت گزاشتنا...‌من فقط گفتم یه لحظه هم نمیتونم تصور کنم همچین رفتاری رو....خواهرم مقصر درست. اما کار شوهرش خیلی اشتباه تر بوده و حتی معذرت خواهی هم نکرده بابت تهمت و حرفای زشتش. هیچ محبت هیچ کمکی هیچ حرفی هیچ وقتی اخه زندگی اینجوری پیش میره مگه؟ این چیزایی که من اینجا میگم ،دارم میگم بدونین شوهرش اینجوریه هیچی به روی خودش نمیارم یا حرفی نمیزنم....البته الان خواهرم بهتر شده دیشب حالش خیلی بد بود. شوهرش حتی یه منت کشی و عذر خواهی ساده هم بلد نیست. به قول خواهرم زنا به همین محبتا خوشن که همونم شوهرش ازش دریغ کرده چرا؟ چون قبلا بهش گفته بی توجهیت داره اذیتم میکنه شوهرش بدتر شده.