2777
2789
آره ولی یه سری دیالوگا بینشون عین توپ تنیس میمونه وقتی یکی میزنه اون‌یکی هم جواب میده دوباره طرف مقا ...

خواهرم اعتراضی نداشته از این بابت که شوهرش مالی داره سامورت میکنه اصلا پیشنهاد خود شوهره بود که از کارش بیاد بیرون اما وقتی بعد از بارها منت گزاشتن وقتی خواهرم جواب نداد بقول خودش وقیح تر شد و صریح تر حرفشو میزد خب تا کجا تحمل کنه؟

خواهرم پیش بچش هیجوقت بحث نکرده هیچوقت..‌‌اما شوهرش جلو بچه هر فحش و بی احترامی بگی کرده. همین امشب به بچه میگه مادرت نفهمه...خب اینو خواهرم شروع نکرده که مقصر هر دو هستن درست اما شوهرش واقعا درکی از یه مادر افسرده و خسته و تنها نداره؟ حرفی نداره حرف نزنه کلا نه که زخم بزنه. خواهرم زحمت میکشه حرفم بشنوه خیلی سنگینه

پس بذار بچه رو نگه داره بفهمه ... اونم پدرشه دیگه ب خواهرتم بگو آروم باشه بچه پیش دشمنش که نیس باباش ...

شاید باورت نشه خواهرم از اینکه پیش پدرش هست نگرانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من نمیتونم تصور کنم چجوری ممکنه مسئولیت کل بچه رو قبول کنه بهد این همه حرف بشنوه. خود من هیچوقت ...

من نمیگم حرف شما درست نیست شوهر شما واقعا ادم پخته وبادرک وفهمیه ولی همه آغایون یه شکل نیستن بهرحال ماتوجامعه چه چیزا که نمیبینیم ونمیشنویم بهتره شماهم این افکارو نندازین تو ذهن خاهرتون چون مقایسه آدمواز پادرمیاره شوهراون اونطوری بار اومده شوهر شماهم اینطوری .هرکی یه نوع زندگیی داره 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

من نمیگم حرف شما درست نیست شوهر شما واقعا ادم پخته وبادرک وفهمیه ولی همه آغایون یه شکل نیستن بهرحال ...

خانواده ای که ازش میای مهم نیست خانواده ای که میسازی مهمه‌.

خواهر من هیچ اعتراضی بهش نمیکرد. من نمیخوام طرف خواهرمو بگیرما...واقعا نه ولی قسم میخوره هیجی بهش نمیگفت خدایی. تا حالا یه بیرون نبرده اینا رو یه مسافرت دوتایی نرفتن. مالی حاضره پولشو قرض بده به بقیه وضع مالیش بد نیست اما بابت پولی که به خواهرم میده هزارتا منت سرش میزاره و هی میگه مفت خور. دفعه اخر رسما تهمت زد بهش خب...

خداییش طرفشو نمیگیرم اما خواهرم هیچی نمیگفت و میریخت تو خودش که افسرده شد و کارش به روانپزشک رسید و چند جلسه رفت بازم با منتای شوهرش ول کرد. هیچی نمیگفت اما تقدر تکرار کردانقدر گفت  دیگه خواهرم صبرش تموم شد و اونم حالا جواب میده

خواهرم اعتراضی نداشته از این بابت که شوهرش مالی داره سامورت میکنه اصلا پیشنهاد خود شوهره بود که از ک ...

عزیزم ببین تحمل کردن کار درستی نیس. من نگفتم خواهرت بد رفتاری رو تحمل کنه. ولی خودشم نباید کاری کنه که به بدرفتاری طرف مقابل دامن بزنه و متاسفانه رفتارای بچگونه، بدرفتاری رو تشدید میکنه. سر اینکه منت میذاره باید درست باهاش حرف بزنه و اگه درست نشد بره مشاور. مشکل اولش اینه که چرا باید خواهرش که شما باشی تا این حد جیک و پیک زندگیشون رو بدونی. نقدم به شما نیس گلم. میگم خواهرت تا وقتی به استقلال  شخصیتی نرسیده که این مشکلات پیش پا افتاده مثل منت گذاشتنِ شوهر رو هندل کنه، نباید ازدواج می‌کرد. حالا ازدواج کرده نباید بچه دار میشد. حالا بچه دار شده این کارا چیه ؛ تو کامنت قبلیت گفتی فحش داده به شوهرش. منم از اول گفتم طبق کامنتای تو دارم میگم. و از اول گفتم رفتارای شوهرش خوب نیس؛ اگه خوب بود که مشکلی نبود. یه مشکلاتی هس ولی مهمه چجوری با مشکل برخورد کنه.

اولش اینه که بین خودشون حل کنن و دوم اگه حل نشد از مشاوره کمک بگیرن .... 

شغلش چی بوده خواهرت؟ یعنی واسه شغلش زحمت نکشیده که شوهرش بگه بذار کنار بگه باشه؟ مگه شوهرش نمیدونسته با یه زن شاغل ازدواج کرده و مگه دوره آشنایی درباره این چیزا به توافق نرسیدن؟ کلا نوع رابطه شون همه جوره مشکل داره و از پایه مشکل داره. همش یا دعوا و خشونت و دخالت اطرافیانه یا تحمل کردن!

عزیزم صبر کردن خوبه ولی تحمل کردن خوب نیس و این دو تا با هم فرق داره. با صبر کردن آدما رشد میکنن. ولی با تحمل کردن، درونشون پر از عقده میشه و طلبکار میشن و طاقتشون کم میشه. 

قرار نیس ماها چیزی رو به زور تحمل کنیم. 

متاسفانه خونواده ها هم ظاهرا متوجه نیستن که این نوع رابطه بین زن و شوهر اشتباهه و با دخالت کردن دارن مشکل رو سخت تر میکنن. به نظرم همینجا شما دیگه بکشید کنار و به خواهرت بگو من کنارتم و هر وقت خواستی بیا خونمون ولی مشکلاتت رو خودت با کمک مشاور حل کن و بهتره ما دخالت نکنیم. نذار شوهرت زنگ بزنه بهش و ناخواسته آتیش بیار معرکه نشین. به خواهرت بگو فردا بره مشاورِ خانواده 

خانواده ای که ازش میای مهم نیست خانواده ای که میسازی مهمه‌.خواهر من هیچ اعتراضی بهش نمیکرد. من نمیخو ...

والانمیدونم شماخودت درجریانی بهتر میدونی چخبره من طبق حرفایی ک زدی گفتم ولی کاش خب خاهرت بچه دار نمیشد .بهتره از یه مشاور حرفه ای بخائین کمک کنه اینجا هرکی یه چیزی میگه اخر سر همون دو نفر مهمن ک باهم زندگی میکنن ایشلا ک مشکل آبجی شمام حل شه 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

عزیزم ببین تحمل کردن کار درستی نیس. من نگفتم خواهرت بد رفتاری رو تحمل کنه. ولی خودشم نباید کاری کنه ...

کاش جامعه یکم به اونایی که تازه مادر شدن  فرصت نفس کشیدن یده. ببخشید این حرفو میزنم اما احساس میکنم شما از اون دسته ادم هایی هستین درست مثل شوهر خواهر من که با یه بچه کوچیک انتظار دارین طرف حرف بشنوه زخم بخوره منت بکشه تحمل کنه. تو سرش بزنن ساکت بمونه چون فقط مرد میره ۸ ساعت بیرون کار میکنه و پول میاره پس هرکاری دلش خواست بکنه و هر چی خواست بگه. تو باید ساکت باشی. خونت تمیز. غذات اماده بچت ترگل و ورگل و همه چی مرتب خودتم شیک و پیک با وجود بجه لجباز و مریض به همه کارات برسی و خم به ابروت نیاد چون مرده میره ۸ ساعت کار میکنه پول میاره خونه. لباسی که میخوای برا بچه بخری با منت‌ برا خودت؟ با منت. دکتر میبریش؟ با منت و تهمت‌ شب تا صبح بیدار میمونی؟ گاهی از شدت خستگی غش میکنی؟ الان درست چهار شبه که کلا نخوابیدی؟ دلت فقط دوساعت خواب میخواد و خودتو میزنی؟ اشکال نداره باسد تحمل کنی چون شوهرت پول میارع و حق داره هم ایراد بگیره هم هر چی خواست بگه؟

کاش یکم درکشون کنید و تا خودتون بچه ندارید واقعا نظر ندید.

خواهرم مشاوره میرفته همونم بخاطر منت هاش کنسل کرده

شاغل هم بوده بله اما بخاطر بارداری سخت و بدش خودش دوست داشن ول کنه چون نمیتونست تحمل کنه و مرخصی اونجوری هم بهش نمیدادن.

عزیزم ببین تحمل کردن کار درستی نیس. من نگفتم خواهرت بد رفتاری رو تحمل کنه. ولی خودشم نباید کاری کنه ...

من اتیش بیار معرکه نیستم همه اینا رو میبینم اما چیزی هم نگفتم

درضمن وقتی شوهرش گفته بچه رو بزار و برو خودش که نیومده که درواقع فرستادتش اما فقط فکر نمیکرد جدی بگیره....حتی اون زمان که مشاورع هم میرفت مسخرش میکرد که تو دیوونه ای....دیگه نمیگفت خودم دیوونت کردم

والانمیدونم شماخودت درجریانی بهتر میدونی چخبره من طبق حرفایی ک زدی گفتم ولی کاش خب خاهرت بچه دار نمی ...

دقیقا این رفتاراش بعد از بچه دار شدن اینجوری شده

با اینکه خودشم بچه میخواست میگه من که بچه نمیخواستم...ولی میخواست

خواهرم عاشق بچه بود و اصلا ناراحت نیست از بچه داری فقط از زخما و منت هاش خستس

کاش جامعه یکم به اونایی که تازه مادر شدن فرصت نفس کشیدن یده. ببخشید این حرفو میزنم اما احساس میکنم ...

عزیزم متاسفم که حرفای منو برعکس متوجه شدین.

خواستم توضیح بدم دیدم دوباره برعکس متوجه میشید.

موفق باشی.

عزیزم متاسفم که حرفای منو برعکس متوجه شدین.خواستم توضیح بدم دیدم دوباره برعکس متوجه میشید.موفق باشی.

گلم من هرجوری خواستم حرفای شما رو توجیح کنم نمیشد شما فقط داری میگی واکنش خواهرت تند بود و باید اینکارو میکرد

خب قبلش واکنشی نداشت و همه اون کارارم کرد ...پس تنها کسی که داره برا این رابطه تلاش میکنه خواهرمه اون شوهرش براش اصلا مهم نیست 

گلم من هرجوری خواستم حرفای شما رو توجیح کنم نمیشد شما فقط داری میگی واکنش خواهرت تند بود و باید اینک ...

عزیزم من کلی حرفای دیگه هم زدما. 

فکر کنم نمیتونیم منظور همدیگرو متوجه بشیم‌. امیدوارم مشکل خواهرت حل بشه گلم. برات آرزوی موفقیت دارم. فعلا.

به نظرم فعلا یکم تحمل کنه خواهرت بچه پیش باباش بمونه یکم سختی بچه رو ببینه میدونم سخته اما واقعا کمک میکنه شوهرش یک چشمه از بچه داریو درک کنه 

در ضمن به نطر من این مشکل به واسطه یه بزرگتر حل باید بشه پدر و مادرتون به نظرم باید با شوهر خواهرتون صحبت بکنن اتمام حجت کنن باهاش که اخلاقشو درست کنه وگرنه دیگه برنمیگرده

به نظرم یه مدت قهر خوبه زندگی که براش مختل بشه میفهمه

این کاربری واگذار شده است....

بعدم منت پول که اصلا تو کتم نمیره وظیفه اته باید بدی میخواستی ازدواج نکنی خواهر بزرگوارتونم که شاغل بوده هنر پول دراوردن داره اینم باید بهش گوشزد بشه 

اینکه سر یه موضوع مسخره تهمت میزنه با کی بیرون بودی مول خرج کی کردی نشانه خرف های بدتری در اینده است من اگر بودم یه مدت قهر طولانی میکردم بعدم اتمام حجت خانواده و به شرط مشاوره و تغییر برمیگشتم چون اون بچه بنده خدا هم با این اخلاق پدرش اینده ی راحتی نداره 

این کاربری واگذار شده است....