2777
2789
عنوان

نامزدم اومد جلو درب خونمون گفت نیای پایین خودمو با ماشین آتیش میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 32 پست
موندم چکاری کنیم بریم مشاوره با نریم؟

آخه به نظرم کسی که در مقابل ندیدن شما دست به همچین کارایی میزنه و میگه آتیش میزنم یا دادو بیداد میکنه و ... فردا تو زندگی در مقابل کوچکترین چیزی که باهاش مخالف باشه رفتارهای ۱۰۰ برابر بدتری میکنه و واقعا مثل ارازل هست و همه چیز رو با زور میخواد به دست بیاره نه منطق . 

من بعید میدونم با مشاوره درست بشه ، نهایت دیدی خطرناک هست مهریه ازش نگیر و خودت رو نجات بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت اینه زود عصبی میشه فقط ..... ببین شوهر منم زود داغ می‌کنه یعنی اگه جلوش باشم خفم می‌کنه یا مش ...

مشکل من اینه که این چ آب بخوری چ با یکی دعوا کنه شره ریش گذاشته تا رو سینه اش شبیه ارازل ها شده 

مشکل من اینه که این چ آب بخوری چ با یکی دعوا کنه شره ریش گذاشته تا رو سینه اش شبیه ارازل ها شده

اوه اوه ... واقعا چجوری انتخابش کردی از اول اینطور بود ؟؟؟ 

خودت روت میشه به فامیل معرفیش کنی و بگی همسرمه ؟ 

چرا نمیخواستی ببنیش دست بزن داره ؟ به نظرم از یه مشاور حتما کمک بگیر تا نرفتی زیر یه سقف

ن بابا دست بزنم نداره با من اخلاقش خوبه 

فقط مشکلم اینه تیپ و ظاهر بدی درست کرده برای خودش باهم دوست بودیم اینجور نبود الان فقط دنبال دعوا و شره

موندم چکاری کنیم بریم مشاوره با نریم؟

باس خیلی بگردی تا یه مشاور ادم حسابی پیدا کنی قبلش خودت یه مشاور خوب پیدا کن باهاش صحبت کن بعد نامزدتو ببر اگ هزینشو دارین محسن محمدی نیا خیلی خوبه البته الان ایران نیس چن وقت پیش ع منشیش پرسیدم  گف یه میلیونو خورده ای از طریق واتساپ اینا ولی نمیدونم بصورت تماس تصویریه یا چتا اینا خبرندارم دگ پول نداشتم ادامه ندادم

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

درس میشه نگران نباش همینک دوست داره و دس روت بلند نمیکنه درستش میکنه

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

شاید رفیقی چیزی داره از اون تاثیر گرفته فقط میتونم بگم با ملایمت و محبت جذبش کن وعلت کاراشو متوجه شو بعد کم کم راضیش کن تیپش رو عوض کنه مثلاً یه مدلی که زد و خوب بود هی بهش تشویق بده یا بگو عکسای فبلت چقدر برام دلنشین تره اگه ممکنه همینطوری برام بزن موهاتو و ازین جور حرفا

خدایا بغلم کن که سخت به بودنت محتاجم

اگ با اینهمه دعوایی بودنش تابحال دست روت بلند نکرده ارزش زندگی کردن داره الکی همچین مردیو از دست نده ...

نه اصلا همچین کاری نکرده حتی داد هم سرم نزده با من خوبه 

ولی من نگرانش میشم دوست ندارم دعوا کنه همش میترسم 

آخه به نظرم کسی که در مقابل ندیدن شما دست به همچین کارایی میزنه و میگه آتیش میزنم یا دادو بیداد میکن ...

تموم این حرف های شمارو با خودم مرور کردم همش با خودم فکر میکنم واقعا موندم چکار کنم 

گفتم قبل اینکه بگم صدر صد طلاق باز به تلاشی کرده باشم 

باس خیلی بگردی تا یه مشاور ادم حسابی پیدا کنی قبلش خودت یه مشاور خوب پیدا کن باهاش صحبت کن بعد نامزد ...

اگه دکتر خوبیه بخدا مهم نیست هزینه‌اش اگه جواب بده