2777
2789

تو تاپیک های قبلیم گفتم که چقدر نامزدم دعواییه و شره

هر کی ندونه انگار ارازله با تیپ و ظاهری که برای خودش درست کرده مدام دعوا دعوا 

منم نزدیک چند هفته‌س نذاشتم منو ببینه گفتم اخلاق و رفتار تو درست میکنی یا تمومش میکنم 

امشب پیام داد گفت دلم برات تنگ شده بیا ببینمت منم گفتم نمیام و دیگه جوابشو ندادم اومد در خونمون زنگ زد  جواب ندادم خیلی زنگ زد جواب دادم گفتم برو نمی‌خوام ببینمت داد بیداد راه انداخت گفت نیای آتیش میزنم خودمو ماشینش رو آتیش میزنم و این حرفا گفتم طلاق می‌خوام اصلا برو بعد اومد زنگ خونمون رو زد مامانم رفت پایین گفت نگین جواب منو نمی‌ده نمیاد ببینمش الآنم میگه طلاق مامانمم گفت برو بذار باباش بیاد حرف بزنید اونم همش داد میزد می‌گفت بیا پایین بعدش مامانم گفت آبروی مارو نبر توروخدا برو اونم رفت 

بچها حالم خیلی بده خیلی هیچوقت همچین حالی نداشتم 

معده درد گرفتم 

بعدش پیام داد به بار دیگ بگی طلاق جنازمو برات میارن 

وقتی آروم شد می‌خوام بهش بگم بریم مشاوره

نمی‌دونم چکار کنم دیگه فردا هم تصمیم گرفتم به پدرش زنگ بزنم 

بگو آتیش بزن ب من چ

مگه الکیه خواسته بترسونتت

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرفتی پایین ببینتت

باهاش صحبت میکردی 

بعدش میگفتی یروز اوکی میکنم بریم مشاوره 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

منظورت اینه زود عصبی میشه فقط ..... ببین شوهر منم زود داغ می‌کنه یعنی اگه جلوش باشم خفم می‌کنه یا مشت میزنه تو دیوار دیوار می‌ره تو اصلا

خدایا بغلم کن که سخت به بودنت محتاجم

خب جنازشو بیارن ؟ یه فاتحه هم میخونی براش 

میخواد خودشو آتیش بزنه یه بطری  نفت براش کادو ببر 

آخه این دیگه چه بچه ایه ؟؟؟ این رفتارا برای ۱۶ تا ۱۸ ساله آیا تو این بازه سنی؟! 

شغلش چیه اصلا ؟! 

این هنوز کنترل خشم و بحران رو نداره چه جوری میخواد فردا زندگی جمع کنه 

حسبی الله ❤

اگ با اینهمه دعوایی بودنش تابحال دست روت بلند نکرده ارزش زندگی کردن داره الکی همچین مردیو از دست نده اینک سیر باشیو ب غذات دست نزدنی با اینک گشنه باشیو ب غذات دست نزنی خیلی فرق داره

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم