2777
2789
عنوان

به شوهرم پول قرض دادم هورمون های زنانم بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کی گفتم حقوقم رو میگیره؟ گفتم این ماه یک تومن ازم قرض گرفت کحای کامتتم گفتم حقوقمو میدم به شوهرم؟

پس چیو ازخودت مایه گذاشتی ک زورت اومده تاحالا ک میگی خرجیتو داده حالا بمشکل مالی خورده مقابلش وایسادی ؟

درک میکنی زورت اومده

اون ک همه فشارای زندگی رودوششه پس چی بگه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

شما کار میکنی و حقوق داری برای چی؟ برای اینکه خرج کنی و نیازها و رفاه خودتو تامین کنی 

پس چرا خرج کردنش برات سخته؟

مگه اون زندگی مشترک نیست؟ مال هردوتون نیست؟ مگه اون خانواده شما نیست؟ چرا سختتونه🤔

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
پس چیو ازخودت مایه گذاشتی ک زورت اومده تاحالا ک میگی خرجیتو داده حالا بمشکل مالی خورده مقابلش وایساد ...

چرا حرف الکی میزنی مگر از اول زنذگیم بودی که از روی هوا حرف میزنی هرچی هیچی نمیگم ادامه میدی؟

بله من ضامن تمام وام هاش هستم وام های سنگین برداشتم و قسط میدم برای زندگیمون از خرج های سنگینم زدم و به خرج حداقلی راضی شدم به عقد یک ساله راضی شدم و عروسی رو هم حذف کردم و گفتم عروسی نگیریم کدوم زنی این کارهارو میکنه هرچی کردم برای خودم و شوهرم کردم اصلا محتوای تاپیک رو نگرفتی امدی عقده گشایی انگار از من قرض میخوای

صد تومن واقعا چیزی نیست پول دوتا نوشابه اس چقد دلت خسیسه بنویس جایی حساب کتاباتو باهاش وقتی پولدار ش ...

نه انگار رو دل تو عقده میشه عقده داری! مشکلت چیه؟ کل تاپیک رو خونذی که داری حرف الکی میزنی؟