2777
2789
عنوان

به شوهرم پول قرض دادم هورمون های زنانم بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سی چهل ملیون پولی نیست همین ماه پیش۱۵گرم طلا براش فروختم بش دادم اصلا تاپیکم رو میخونین یا روه ...

عزیزم پولی که من دادم مال الان نبود برا طلا گرمی ۲تومن بود من حتی سرویس هدیه مامانم ۲۷ گرم رو هم دادم ماشین خرید،خیلی بوده بخوام بشمارم طوماره

ولی خب سره صد تومن دیگه پول بستنی هس دیگه،اصلا متاسفانه حساب شخصی و پس انداز یواشکی هم ندارم

نه اون همیشه خرجم رو میده ازم حقوقم رو نگرفته اولین بار از حقوقم یک تومن گرفته وگرنه اینجور ادمی نیس ...

پس اگ شوهرخوبیه هواشو داشته باش اوضاعش درسشه جبران میکنه برات

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
نه اون همیشه خرجم رو میده ازم حقوقم رو نگرفته اولین بار از حقوقم یک تومن گرفته وگرنه اینجور ادمی نیس ...

قربونت برم اینجوری مواقع خانوما حقوقشون رو میدن شوهرشون که دستش باز شه داره خونتون رو آماده میکنه 

شما حالا تو این موقعیت خرجی هم که میگرفتی 

خوب کردی آفرین کارت درسته 

ولی الان مگه نمیگی مشکل مالی داره الکی خودتو ناراحت نکن تحمل کن میری خونت همچی درست میشه زندگیت میاد تو دستت

عزیزم پولی که من دادم مال الان نبود برا طلا گرمی ۲تومن بود من حتی سرویس هدیه مامانم ۲۷ گرم رو هم داد ...

ماخانوما کلیه هامونم برای زندگی مون میدیم وقنی سخت میشه که بیینی شوهرت داره عادت میکنه واگر یبار غر بزنی تورو حق نمیدونه

قربونت برم اینجوری مواقع خانوما حقوقشون رو میدن شوهرشون که دستش باز شه داره خونتون رو آماده میکنه شم ...

شوهر خوبیه اما ناراحتی ما از وقتی شروع شد که برای اولین بار بعد چهارسال غر زدم برای موارد مالی و دیدم بام قهر کرد انگار تعجب کرد که چرا من باید غر بزنم من باید تا اخر عمر همش فقط درک کنم اینجا برام زنگ خطرشد

چراحرفات متناقصه باهم

یک میگی من خیلی مایه گذاشتم حقوقمو میگیره عادت میکنه فلان

بعد میگی اولین باره یک تومن گرفته

برای اولین بار بشوهرت کمک کردی هورمونات ریخته؟

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
متاسفانه ۷۰درصد همینن و اینجوری بار اومدن.من میگم ۱۵گرم طلا رو بکوبی سرش ارزش داره ولی صد تومن ارزش ...

اون رو من هیچوقت بع روش نیاوردم هیچوقت پشیمون هم نیستم ولی بحث صدتومن اصلا گفتم که بدونید به نقطه جوش رسیدم اخع صدتومن پول یه بسته آدامسه بایودنت هست

حس میکنم داره عادت میکنه به این ک من همش درکش کنم

بایدم درک کنی زنشی همراهشی هرگلی بزنی بسرخودت میزنی وضعیت اقتصادی جامعه رو ک میدونی یکم ازانتظاراتت کم کن تا شوهرت روبراه بشه

گناه کرده شوهرت شده؟

چراحرفات متناقصه باهمیک میگی من خیلی مایه گذاشتم حقوقمو میگیره عادت میکنه فلانبعد میگی اولین باره یک ...

من کی گفتم حقوقم رو میگیره؟ گفتم این ماه یک تومن ازم قرض گرفت کحای کامتتم گفتم حقوقمو میدم به شوهرم؟