2777
2789

اخلاق تندش

خودشیفتگیش

که اخرش تمومش کردم

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه سریع جبهه میگرفت و عمر میشداینکه با خواهرش با لحن بد صحبت می‌کردهردو شد بلای جونم

منم این اخلاقا رو در پارتنرم میبینم ولی نمیدونم چرا نمیتونم دل بکنم صد بار جدا شدم باز برگشتم هوفففف

اینکه سریع جبهه میگرفت و عمر میشداینکه با خواهرش با لحن بد صحبت می‌کردهردو شد بلای جونم

یعنی اون لحن بد رو تو رابطه هم داشت؟ من خاستگارم می‌گفت با داداشش مثه کارد و پنیرن و همیشه هم عصبیع 

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

فرصت دوباره ، بی حرمتی به تموم رنجاییه که کشیدی

اون حس مضخرفی که اولاش میگه نکنه اینطور باشه ، خود حقیقته حتی اگه غیرممکن به نظر بیاد

از هرررررررررررکسی هرررررررچیزی رو انتظار داشته باش

آتو دست هیچکس نده

هرموضوعی پیش اومد حتما با یه ادم امن درمیون بذار همون ممکنه از دست یه ادم سمی نجاتت بده

اگه حست بهت میگه به دردنمیخوره حتی یه درصد حتما باید قیدشو بزنی

خود شیفته اصن آدمو روانی می‌کنه منم داشتم

منم کم کم قصدم بود برم پیش روانپزشک 🥲

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
چیزایی که خوش واضحا میگفت و من نمیخواستم قبول کنم

چیو می‌گفت من حالا اون چیزایی که می‌خوام باور کنم رو قنشگ مغزم فراموش می‌کنه و خیلی بده این حالت 

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

منظور خسیس بودن و نبودنش مشخص میشه اینجوری ؟

بله دقیقااا اصلا دقت اول چطور باهات رفتار می‌کنه کجا می‌بره چطور احترام میذاره‌ تک تکش ریز به ریز مهمه خسیس بودنش هم بله معلوم میشه

بعدشم مثلا یه کافه‌ی خوب حالا مگه میخواد چقدر خرج کنه تهش 500عه دیگه ولی همونم باید ببینی چطوره

https://daigo.ir/secret/71782304923

چیو می‌گفت من حالا اون چیزایی که می‌خوام باور کنم رو قنشگ مغزم فراموش می‌کنه و خیلی بده این حالت

مثلا میگفت در درون آدم شکسته‌ایه من جدی نگرفتم ولی حال بدشو زیاد دیدم 

اره منم یادم میره کلا مغزم بعد کنکور دیگه چیزی یادش نموند 😭😂

🍷He drinks your blood as holy wine