2777
2789
عنوان

رد فلگی که باید جدی می‌گرفتی تو رابطه چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 28 پست
فرصت دوباره ، بی حرمتی به تموم رنجاییه که کشیدیاون حس مضخرفی که اولاش میگه نکنه اینطور باشه ، خود حق ...

خیلی قشنگ گفتی دقیقا همینه 

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

منم این اخلاقا رو در پارتنرم میبینم ولی نمیدونم چرا نمیتونم دل بکنم صد بار جدا شدم باز برگشتم هوفففف

ادم دلبسته میشه

منم خب چیزای دیگش برام جذاب بود

خیلی هیجانی بود خیلی ابراز علاقه میکرد پولدار و تحصیلکرده بود قد و هیکلشم دقیقا چیزی بود که میخواستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اون لحن بد رو تو رابطه هم داشت؟ من خاستگارم می‌گفت با داداشش مثه کارد و پنیرن و همیشه هم عصبیع

تا ۶ سال نه نداشت اما الان بعد ۱۳ سال دقیقالحن صحبتش با خانوادش اومده تو خانواده خودمون

ادم دلبسته میشهمنم خب چیزای دیگش برام جذاب بودخیلی هیجانی بود خیلی ابراز علاقه میکرد پولدار و تحصیلک ...

دقیقا درک میکنم چی میگی اینم یسری معیارامو داره بیشتر از همه صداقتشو دوس دارم 

امروز دعوامون شد همیشه حتب مدت قهرم زیاد میشد اصلا پیش قدم نمیشدم امروز خیلی عصبی شد منم گفتم حق نداری با من اینطوری صحبت کنی اجازه نداری عصبانی برو بعدا حرف میزنیم کاری نداری خدافظ اونم عصبی بود فریاد میزدم میگم عصبی نبستم گفتم هیتی من حرفی ندارن الان گفتم دوباره کاری ندارب اونم محکم گفت نه خدافطی کردیم بعدش پیام داد ۱۰ ماهم بشه دیگه نمیام پیش قدم بشم تا زنگم نزنی زنگت نمیزنم زنگ زدی حرف میرنم به قران قسم تک رفتارت چرتت عوضشم نمیکنی من یه تیکه انداختم یه جا اینجا رو حق داشت بعد خودم زنگ زدم گفتم بگو مگه نمیگی ارومی اروم لحنشو اورد پایین گفت راجع به این موصوع حرف نرنیم راجع به یه چیز دیگه حرف بزنیم بحث نعازه منو که دیروز گفتم انداخت وسط که میخوای چیکار کنی واقعا موندم گفتم شاید از اول محکم واینستاد که هرجور خواست رفتار کرد حتی وسط حرفش دوست کار واجب داشت قطع کردم بعدش زنگش زدم میدونستم البته جریان چیه حتی حین تماسم پیام داد کوتاه نیای با دوستت و... بعدش زنگ زدم جواب ندادد بعدس خودش زنگ زد باز ماجرایی شد مجبور شدم قطع کنم کلا دیونش کردم امروز 

ولی احساس میکنم یه جاهایی خیلی اشتباه کردم که سکوت بی مورد داشتم باید خرف میزدم و جلوی رفتار اشتباه رو میگرفتم اشتباع کردم خیلییییییییی

دقیقا درک میکنم چی میگی اینم یسری معیارامو داره بیشتر از همه صداقتشو دوس دارم امروز دعوامون شد همیشه ...

اره عزیزم باید درست رفتار کنی خودتم من درست رفتار نکردم من خودم خیلی صبور و نرمم باعث شد اون بدتر شه

اره عزیزم باید درست رفتار کنی خودتم من درست رفتار نکردم من خودم خیلی صبور و نرمم باعث شد اون بدتر شه

منم اوایل خیلی خیلی کوته اومدم واقعا میترسیدم بره 

ولی الان واقعا دیگه نه نمیترسم  از خیلی جیزا اون شب از دفاعی که از خودم کردم حال خوبی بهم دست داد شاید کار شاخی نباشه ها ولی واسه ادمی که خیلی جاها کوتاه اونده حالا یه جا وایساره و دیده ارزشمنده حال خوبی داره🙂

منم اوایل خیلی خیلی کوته اومدم واقعا میترسیدم بره ولی الان واقعا دیگه نه نمیترسم از خیلی جیزا اون ش ...

اره بابا گربه رو باید دم حجله بکشی

نترس نمیره اتفاقا اینجور ادما هرچی کوتاه بیای بدتر میکنن

من دیگه الان مجبورم یه جاهایی کوتاه بیام چون بچه دارم و نمیخوام جو خونه متشنج بشه

اره بابا گربه رو باید دم حجله بکشینترس نمیره اتفاقا اینجور ادما هرچی کوتاه بیای بدتر میکننمن دیگه ال ...

خیلی خیلییییییییی دوسش داشتم اوایل مجنونش بودم عاشقش بودم ولی الان فقط دوس داشته الان دیگه ترس از دست دادن تدارم واسه همینه دیکه نتونستم تحمل کنم ولی حرفت خیلی درسته گربه رو باید دم حجله کشت مرزی که اول گداشته بشه بقیه راحت تر بهش عمل میکنن تا اینکه بعد مدتی که گدشت و وانمود کردی واست مهم نبوده بخوای مرز بکشی که داره ادیتت مبکنه 

عزیزم درکت میکنم که چقده سخته موقعیتت من خیلی از این موقعیتی که الان تو هستی میترسم میگم نکنه انقد قوی نباشم نتونم و جابزنم میترسم هیچی درست نباشه😔

از اینده میترسم ولی اونم دوسم داره هربار که رابطه خراب شده خودش درست کرده ولی دیگه به همینم گاهی امید ندارم به همینم میگم شاید خیالات خودمه الان فعلا فکر کسل و کار خودمم که دستم بره تو جیب خودم بعد کسب و کارم تصمیم میگیرم که باشم یا ن چون نمیخوام نبودش باعث بشه دست از همه چی بکشم کلی تشویقم میکنه واسه کارم یسری سیستمام خودش واسم اورده ولی چی بگم ناامبدم یا شاید خیلی بدبین ولی میترسم ابجی خیلی میترسم دیشب واقعا تو اتاقم گریم گرفت گریه کردم اروم تر شم همه چیم قاتی شده در طاهر همه چی خوبه ولی توی باطن داره عین خوره همه چی منو میخوره 🙂

خیلی خیلییییییییی دوسش داشتم اوایل مجنونش بودم عاشقش بودم ولی الان فقط دوس داشته الان دیگه ترس از دس ...

میدونی چیه درسته باید عاقل باشی ولی از طرفی به این فکر کن که هیچ آدمی کامل نیست

ینی خودمونم کامل نیستیم چه برسه از طرفمون توقع داشته باشیم

میدونی چیه درسته باید عاقل باشی ولی از طرفی به این فکر کن که هیچ آدمی کامل نیستینی خودمونم کامل نیست ...

نمیدونم چی بگم مثلا با ادمای دیگم صحبت میکنه مثلا دوستمو فالو داره قبلا صحبتم میکرد ولی صحبت عادی اونم دو هفته یه بار الان صحبتی ندهرن البت  مثلا به خانومس میبره خودشو و دخترشو میرسونه سرکار و باشگاه خانومه باهاش صحبت میکنه مثبا حتی طلاقم گرفته به این گفته اینم میاد له من میگع وافعا جالم گرفته میشع حس خیانت دارم ولی مثلا میبینم اخه خیانتم نییت صحبت چیزی نداره منم به واسطه کارم با هر مردی صحبت دارم حتی دوستای پسرم دارم ولی دیت نمیرم باهاشون نمیدونم چیکار کنم احیاس میکنم نتونسام این قضیه رو واسه خودم جا بندازم تو بگو بهم تو که از زاویه دیگه میشنوی من همش میترسم یکی دیگه باشه این بذاره برع واقعا انگار این ترسه تو جون منه نه وجود اون ادم و گرنه یه صحبت مگه چی داره😔 

نمیدونم چی بگم مثلا با ادمای دیگم صحبت میکنه مثلا دوستمو فالو داره قبلا صحبتم میکرد ولی صحبت عادی او ...

برا چی اونارو میبره میرسونه؟؟چکارشونه؟

من خودم اصلا هضم نمیتونم بکنم رابطه اجتماعی این مدلی رو

خودمم ندارم

شوهرمم نمیتونم هضم کنم داشته باشه پذیرفته نیست برام برا بعضیا اوکیه خب

برا چی اونارو میبره میرسونه؟؟چکارشونه؟من خودم اصلا هضم نمیتونم بکنم رابطه اجتماعی این مدلی روخودمم ن ...

قبلا تو اسنپ کار میکرد نسبتی ندارن  

اونا رو هم میرسونه پولشو میگیره البت 

نمیدونم چی بگم هضمش واسه خودمم یکم سخت میحوام تصمیمو بگیرم بعدا زدن کسب و کارم 

ولی نمیدونم چی میخواد سرم بیاد🙂