2777
2789
عنوان

ازداواج در سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 3270 بازدید | 126 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل اعصاب داری اون ک مشخصه با تو نباید بحث کرد

😘😘

ولی ب امام زمانمون توهین نکن بوچ حالا برو لالا

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

اون من بودم…الان پا سوز بچه شدم طلاق عاطفی گرفتم

الهی بمیرم🥺💔

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

من نمیگم سن ازدواج چه سنیه میگم ادم به ادم فرق داره ممکنه یکی تو پونزده سالگی عاقلتر از بیست ساله با ...

همه‌امون نوجوون بودیم تجربه کردیم هرچقدر هم که تو اون سن فکر کنی عاقلی هرچقدر هم که تو یه سری مسائل واقعا بالغ باشی بازم یه نوجوونی نه یه زن بالغ بازم ازدواج مناسب نیست بازم رفتارهای و افکار بچگونه هست

سن تاثیرگذاره شما با نوجوونی خودت فرقی نکردی؟ نمیشه اقتضای سن رو انکار کرد

طرف مقابل هم که خوب باشه ازدواج واسه خود نوجون زوده

بوده کاربری که میگه شوهرم خوبه زندگیم خوبه ولی پشیمونم تو سن کم ازدواج کردم

چون ازدواج واسه خودش زیادی بوده

چرا یکی که تو پونزده سالگی میتونه درگیر درس و مدرسه و دوستاش و عالم نوجوونی باشه باید درگیر ازدواج و مسئولیت و محدودیت بشه 

ضمن اینکه یه نوجوون جایگاه اجتماعی آنچنان مشخصی هنوز نداره تحصیلات و شغل مشخصی هنوز نداره هنوز معیارهای خودشو خوب نشناخته نمیدونه از زندگی چی میخواد خودشو نشناخته چه برسه زندگی مشترک 

میتونه به جایگاه مناسبش برسه و هرچی که سطح خودشو ببره بالاتر طبیعتا احتمال آشناییش با آدم‌های همون سطح هم بیشتر میشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اه عزیزم تو کلا کج میفهمی منظورو

شما درست میگی اوکی

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

۱۷ به بالا یعنی مثلا خودشون ۱۷، ۱۸ ،۱۹ اینا هم کمه هنوز فرصت نکرده خودشو بشناسه جایگاه خودشو پیدا کن ...

من تجربه ی خودمو میگم توی ۱۷ سالگی خیلی موقعیت های عالی ازدواج واسم پیش اومد درسته پشیمون نیستم و توی درسم به جایی رسیدم ولی الان که بهش فک میکنم ازدواج اونقدرا که ما سختش کردیم نیست میتونستم بعد ازدواج هم پیشرفت کنم 

الهی بمیرم🥺💔

خدا نکنه عزیزم

با این تاپیککلی اه کشیدم تمام زخم هام تازه شد من از همسرم راضی نیستم و انتخاب خودم نبوده به اصرار پدر و مادرم ازدواج کردم

ابجیمم تو سن ۱۳ سالگی ازدواج کرد تو سن ۱۴ هم بچه دار شد

هیچ وقت مامانم حلال نمیکنم واسه راحتی خودش ظلم بزرگی بهمون کرد 

خدا نکنه عزیزمبا این تاپیککلی اه کشیدم تمام زخم هام تازه شد من از همسرم راضی نیستم و انتخاب خودم نبو ...

متاسفم که ناراحتتون کردم امیدوار بودم کسانی ببینن و به خودشون بیان که بچه ی چهارده ساله کارش درس و تفریح و بازیه نه شوهر و بچه و زندگی متاهلی

متاسفم که ناراحتتون کردم امیدوار بودم کسانی ببینن و به خودشون بیان که بچه ی چهارده ساله کارش درس و ت ...

واسه آگاهی این تاپیکا خیلی خوبه من خودم خیلی چیزا از نی نی سایت یاد گرفتم قطعا کاربرا نظراتو میبینن و درس میگیرنن برای خودشون یا بچه هاشون،، خودم دختر دارم عمرا بزارم ازدواج کنه بالای ۳۰سال اگه خودش بخواد شایداجازه بدم

خدا نکنه عزیزمبا این تاپیککلی اه کشیدم تمام زخم هام تازه شد من از همسرم راضی نیستم و انتخاب خودم نبو ...

مامان منم به میل خودش ازدواج نکرده الان مشکلی با پدرم نداره اما میگه هیچ وقت مادر و پدرم رو نمیبخشم چون حق داشتن یه زندگی عاشقانه رو ازم گرفتن آدم واقعا متاسف میشه کاش یه روزی بیاد که دیگه کسی نتونه به زن ها زور بگه و حق انتخابشون رو بگیره😣

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه