2777
2789
عنوان

ازداواج در سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 2806 بازدید | 125 پست
منظورت از کامل شدن شخصیت چیه

منظورم علایقشه طوری که دوس داره زندگی کنه شخصیتی که دلش میخواد بهش تبدیل بشه ادم تا ۲۰ سالگی هنوز داره خودشو کشف میکنه حالا ببینید جلوی اینکار گرفته بشه شخص تو نقشی که بهش داده شده گیر میوفته و اجازه تکامل نداره

الان همه اون ۱۳ ۱۴ ساله های متاهل میان میگننهههههه به سن نیست به عقله!فکرم میکنن مثل یه خانوم جا افت ...

دقیقا اینایی که خودشونو گرفتار کردن میان زندگیشونو تبلیغ هم میکنن جوریکه انگار خیلی خوبه اینکار😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان همه اون ۱۳ ۱۴ ساله های متاهل میان میگننهههههه به سن نیست به عقله!فکرم میکنن مثل یه خانوم جا افت ...

مهم نیست چی بگن چنین چیزی اشتباهه و در این مورد ترجیح میدم هرگز نظرمو عوض نکنم

خیلی ناراحت کنندس خداروشکر من اطرافم ندیدم اما واقعا غصه میخورم تو بعضی از جاهای ایران هست

من ندیدم حتی یکی ازشون زندگی خوبی داشته باشه بیشترشون جداشدن اونایی هم که موندن فقط دارن میسوزن و میسازن در صورتی که اگر صبر میکردن یکم عقل رس بشن میتونستن انتخاب خوبی داشته باشن و اینطور تباه نشن یکی از همین دخترایی که مثال میزنم دوست صمیمی خودمه ۱۶ سالگی ازدواج کرد انقدرهم دختر شوخ و سرحالی بود الان داره مثل شمع آب میشه خیلی دلم براش میسوزه هیچ ربطی به اون دختر شاد و آزاد قبلی نداره🙁

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

من ۲۴ سالمه خانوادم نذاشتنم شخصیت خودمم نیستم 🤷‍♀️

خانواده فرق داره دوست عزیز و با زندگی متاهلی زمین تا آسمون فرق داره تو تاهل مسئولیت یک زندگی رو دوشته تازه اگه بچه هم باشه که دیگه بدتر

خانواده فرق داره دوست عزیز و با زندگی متاهلی زمین تا آسمون فرق داره تو تاهل مسئولیت یک زندگی رو دوشت ...

چ فرقی

منم دوس داشتم چنان پیشرفت کنم بهترین مرد گیرم بیاد

ولی خانوادم گذاشتنم کنج خونه بیکار 

من ندیدم حتی یکی ازشون زندگی خوبی داشته باشه بیشترشون جداشدن اونایی هم که موندن فقط دارن میسوزن و می ...

من اینجا میبینم کاربرا تاپیک میزنن اصلا واقعا اعصابم خورد میشه مخصوصا اونایی که میان میگن وا چطور دوست پسر داشتن تو اون سن اوکیه ازدواج نه ..واقعا حالم بهم میخوره ازین حجم از فقر فرهنگی..

معلومه که زندگی خوبی در انتظارشون نیست..چون بنظر من  مثل یه کالای بی ارزش معامله شدن انگار پدر مادرشون فقط میخوان زودتر از دستشون خلاص شن..چون خودش که عقل تصمیم گیری نداره...اون دیگه نه تو چشم شوهر نه خانواده شوهر ارزشی نداره .

۱۳ خیلی کمه ولی مثلا ۱۷ به بالا رو میگم اگه آدم خوبی باشه طرفش بهتر از دوس پسر و ایناس

دوست پسر داشتن جرم نیست که..حتی ادم ازدواج هم بخواد بکنه باید یه مدت با طرف دوست شه بشناستش‌.همینجوری یهویی نمیشه که یه عمر قراره با طرف زندگی کنی

من اینجا میبینم کاربرا تاپیک میزنن اصلا واقعا اعصابم خورد میشه مخصوصا اونایی که میان میگن وا چطور دو ...

یه بچه ی ۱۴ ساله هر دو ثانیه یه بار نظرش راجع به همه چی عوض میشه اصلا گیریم خیلی هم ثبات داشته باشه از کجا معلوم چیزی که الان میخواد با دو سال دیگه همخوانی داشته باشه درسته که رسانه تاثیر زیادی داره جوری که الان همه زیر ۱۸ دوس پسر دارن ولی باز هم همچین چیزی درست نیست و واسه هردو جنس صدق میکنه چه پسر چه دختر و این همه برمیگرده به خانواده و دیواری که از پایه کجه

من اخر هفته عروسی دعوتم عروس ۱۵ سالشه داماد ۱۹ سالشه مادر عروس ۳۶ سالشه🫠

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏