2777
2789
عنوان

چرا مسئول بانک درست جوابم رو نداد میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانک مهر ایران اگه نزدیکت هس ببر بخابون بعد یه مدت روش وام بگیر یا هربانکی میشه ولی حسابت کارتخوان ن ...

عزیزم مهر ایران سپرده خودمون‌رو قفل میکنه من سپردمو میخوام اخه 

بانک ملتشما چه وام گرفتین؟ حسابتون چی بود؟

دقیقا این بلا رو سر شوهر منم آوردن همه حساباش رو بست فقط با مهر اقتصاد و رسالت کار میکنه مثل چی وام میدن 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

از بانک ملت خاطره خوبی برا وام ندارم .به نظرم به اسم خودت حساب مهربانی بانک ملی باز کن .گردش خساب میگیره وام میده همش هم با نرم افزار بام هست اصلا لازم نیست برا گرفتن وام بانک بری و دردسر بکشی. فقط هر کار میکنی زودتر چون معمولا بانکها از بهمن به بعد وام نمیدن میگن آخرساله

خب گردش مالی دیگه نیازی به سپرده نداره و بانک بر اساس گردش حساب وام میده

درسته اما ممکنه در حد ۵۰ الی ۱۰۰ بده

من برای اینکه خیالشون‌راحت باشه پیشنهاد دادم که ۲۰۰ تومن هم بخوابونم سه ماه توش بمونه اون گردش هم باشه بعد ۳ ماه وام بدن

چه بانکیمن سپه وان گرفتم ۱۰۰ خوابوندم ۱۰۰ وام دادن ۱۰۰ بار رفتم بانک و اومدم البته ...ضامنم ۱۰۰ جا م ...

حسابتون توی بانک سپه چه نوعی بود ؟ منم این مقدار دقیقا پول دارم توی بانک سپه ولی روش سود میاد

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

درسته اما ممکنه در حد ۵۰ الی ۱۰۰ بدهمن برای اینکه خیالشون‌راحت باشه پیشنهاد دادم که ۲۰۰ تومن هم بخوا ...

بله مبلغ وام  کارت خوان فکر کنم حد اکثر ۱۰۰ باشه به نظرم بانک ملی حساب مهربانی باز کنید بعد از سه ماه حدود ۱۵۰ بازپرداخت یک ساله بهتون میدن

کاربر آقا 

QUOTE=400212599]حسابتون توی بانک سپه چه نوعی بود ؟ منم این مقدار دقیقا پول دارم توی بانک سپه ولی روش سود میاد[/QUOTE]

اگه خودت شاغل نیستی باید همسرت بذاره حسابش ۳ ماه بمونه ۷۰درصد پولت وام میدم ۴ ماه بمونه ۱۰۰ درصد پولو میدن و اینکه اگه بخای ۱ ساله پس بدی میتونی ۵۰ درصد پولو برداری با سود ۴درصد

اما همسرت باید فیش حقوقی یا پروانه کسب یا نامه اشتغال بکار. داشته باشه