2777
2789
عنوان

امروز رفتم پرورشگاه

226 بازدید | 25 پست

امروز با شوهرجونی رفتیم پرورشگاه کلی پوشاک شیر خشک براشون گرفتیم اسباب بازی 

امروز با اینکه حالم خوب نبود اونجا بیشتر حالم‌بد شد 

خانما شیر خشک سهمیه ای شده گرفتنش واقعا سخته با اینکه داروخونه ای آشنا بود بیشترشو ازت گرفتیم این سهمیه ای بودن دیگه چه کوفتیه

دلم کباب کباب میشه وقتی این فرشته هارو میبینم برامون دعا کنید درخواست نوشتیم از پرورشگاه بچه بگیریم منتظریم خبرش بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کسی خونه نداشته باشه نمیدن بهش ؟

نه عزیزم ضمانت آینده بچه رو باید بکنی باید حقوق داشته باشی باید شغل درست حسابی داشته باشی و اینکه میخوای دختر بگیری شرایط گرفتنش بدتر از شرایط گرفتن پسره

من بچه دار میشم خودم می‌خوام با همسرم دوست داریم یدونه بیاریم از پرورشگاه دوتا از خودمون باشه

اولایت با کساییه که بچه ندارن وحداقل پنج سال از ناباروری شون گذشته باشه  اونجوری نمره اتون میاد پایین