2777
2789
عنوان

امروز رفتم پرورشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 25 پست
اولایت با کساییه که بچه ندارن وحداقل پنج سال از ناباروری شون گذشته باشه اونجوری نمره اتون میاد پایی ...

اره عزیزم ولی چون پدر شوهرم جانباز بوده آشنا اینا هسته تو خوده پرورشگاه امیدمون اول به خداست بعد به اونا 

اولایت با کساییه که بچه ندارن وحداقل پنج سال از ناباروری شون گذشته باشه اونجوری نمره اتون میاد پایی ...

هم اینکه من بچه دار میشم مشکلی ندارم خودمون دوست داریم به بچه از پرورشگاه بگیریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ضمانت آینده بچه رو باید بکنی باید حقوق داشته باشی باید شغل درست حسابی داشته باشی و اینکه می ...

ای بابا پس من نمیتونم بگیرم . من بچه نمیخام ولی یموقع هایی میگم ثوابه اینکار 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
هم اینکه من بچه دار میشم مشکلی ندارم خودمون دوست داریم به بچه از پرورشگاه بگیریم

ان شالله هرچی خیره من چند سال پیش داییه شوهرم یه دختر گرفت خانومش بچه اش هی موقع زایمان فوت میشد اونو گرفت بعد بیست سال خدا بهش یه پسره نازم داد

شرایطش تو سایت فرزند آوری هس یه مقدار سخت میگیرن بعدشم به این بچه ها باید محبتت بیشتر باشه تا بچه ی خودت

دقیقا ما تث آشنا و واقوام دور چند مورد داشتیم همه بعدش بچه دار شدن

من می‌خوام اول بچه بگیرم بعد بچه ب دنیا بیارم آینده نمی‌خوام بهش بگم حتی ب فامیل اگه جواب درخواست اومد چند مدت میریم جای دیگه بعد بگم خودم به دنیا آوردم