2777
2789

بچه ها خواهر شوهرم برامون اش دندونی فرستاده من نظرم اینه براش بچش یه هدیه ای چیزی بخریم ولی میدونم شوهرم نظرش رو پول میشه چون کلا مخالف هدیه دادنه برای هر چیزی میگه پولش رو بدیم پارسال برای همین بچه خواهر شوهرم پول هدیه بردیم چون وضع شوهر من بهتره یکم پول بیشتر بردیم بعدش برادر شوهرم که بزرگتر از شوهرمه انگار ناراحت شده بود میگفت ملاحظه ما رو می‌کردید من بزرگترم  باید بیشتر بدم ولی خب وضعشون زیاد خوب نیست حالا این وسط یه ناراحتی پیش اومد البته جاریم قبلش به من گفته بود بیاین باهام هدیه ببریم شوهر من دستش تنگه پول روی هم بزاریم یه چیزی بخریم ولی شوهرم اینو قبول نکرد حالا هم میدونم پول ببریم احتمال همین حرفا بازم پیش میاد چون همسرم یکم وضع مالیش خوبه نمیدونم ولی حس میکنم  دوست داره بگه من خوب میام جلو از این حرفا تو همه مراسم ها همه اکثرا باهم هماهنگ میکنن یکی هدیه میدن غیر همسر من که همیشه بیشتر میده تا حالا ندیدم هیج کدوم بع ما هدیه خوب داده باشن حتی خواهر شوهراک که وضعشون خوبه ما همیشه هدیه خوب بردیم همیشه برا ما کم میارن نظر شما چیه ؟؟

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسباب بازی یا لباس بخر

منم نظرم اینه یه هدیه برای بچه بخرم ولی میدونم همسرم مخالفه طبق معمول حالا به نظرتون پول دادن بهتره یا هدیه بگیرم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
نظر من در مورد همسرت، همونیه که خودت اشاره کردی بهش..همینه دیگه بنظرم‌شما خودتو درگیر نکنبسپر به خود ...

پارسال جاریم اینا از چشم من دیدن چون به من اومد پیشنهاد داد منم منتقل کردم به شوهرم ولی خب شوهرم کار خودشو کرد میدونی بیشتر از این آدم میسوزه که اونا هیج هدیه خوبی برا ما نمیارن ما ۵ سال پیش برای هدیه نوعی ۱ میلیون برا خواهر شوهرم بردیم ولی یه سال بعدش تولد پسرم ۱۰۰ برامون آوردن وضع مالیشون هم خوبه یه جوری شدم واقعا اون موقع 

هم پول بده هم یه اسباب بازی کوچولو از طرف خودت بخر

ببین اگه اونا برا ما خوب بودن من خیلی بیشتر دست دلبازم همیشه دوست ذارم هدیه بگیرم ولی خب اونا اصلا تا حالا برا ما کاری هدیه ای ندادن با این اوضاع شما باشی انجام میدی؟

پارسال جاریم اینا از چشم من دیدن چون به من اومد پیشنهاد داد منم منتقل کردم به شوهرم ولی خب شوهرم کار ...

ما هم تجربه مشابه شما رو داریم

که جایی گرون بردیم، بعد اونا‌...

من خودم بشخصه از همین مواردز که برای خانوادم پیش اومد درس گرفتم و از خودم نمیزنم برای دیگری

کادو هم در حد توانم میبرم جوری که اگر جبران نشد، ناراحت نشم

بنظرم شما هم که میبینی شوهرت رو...

قناعت نکن و چیزهایی که میخوای رو برای خودت بخر..

کاری هم به کارش نداشته باش

برای جاری هم کاش همونجا میگفتی که با همسرمه و بذار برادرا خودشون با هم توافق کنن و من خودمو وارد این مسائل نمیکنم!

ماکارون هستم:)