2777
2789

آنلاین شو ولی سین نکن هرچقدر پیام داد سین نکن، اینجوری خودش میفهمه یه چیزی هست که تو نمی‌خوای بگی خودش میاد ته ماجرا رو درمیاره، اینجوری پای توهم گیر نیست ول کن تو میشن 

شوهرشو بلاک کن دوستتم خط بزن از زندگیت خود طرف حالیش میشه

قسم داده بلاک نکن قصد مزاحمت ندارم و...

دوستمو نمیتونم خط بزنم رفیق چندسالمه دلم نمیاد ولش کنم دوست ندارم زندگیش بپاشه😔

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت پیامش بدم بگم شوهرت اومده پیامم داده اینجوری گفته بهم ؟؟؟

میتونی بگی.و باهاش اتمام حجت کنی من تو خراب شدن زندگیت ک ب زودی اتفاق میفته نقشی نمیخام داشته باشم.مطمعن باش شوهرش شک کرده پاپیچش میشه تا مچش بگیره صدرصد خودش بدبخت کرد

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

مدیونی اگر بگی اره ، بگو من ازش خبر ندارم والسلام ،پیش من نبوده ،بهت اعتماد کرده بذار تکلیف خودش بدو ...

وای دردسر میشه برام بعد حالا دوستم دشمن بشه برام بدبخت بشم

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

آره واقعا 😑🤦🏻‍♀️خب این که می‌خواست خیانت کنه چرا ازدواج کرده یه بنده خدا رو بدبخت کرده

اصن من نمیدونم چش شده خیلییی خوشحال بود که اکسش برگشته و دارن ازدواج میکنن چند وقت بعد عقدش شروع شد که دلم تنگ شده و...

به دوستت بگو شوهرت شک کرده به من پیغام داده منم سین نمیکنم پیغامشو اما دیگه حق نداری بگی خونه ما بود ...

اره اره باید همینکارو کنممم 

شوهر دوستت قطعا بو برده شما هم نگی خودش قضیه رو متوجه میشه

اون که صد درصد خیلی بدجور شک کرده یعنی دستام یخ کرده بود وقتی داشتم میخوندم پیاماشو

اصلا حتی اومد در خونه ات بازم هیچی نگو‌ اگه دوستتم گفت واسم لاپوشونی کن بازم هیچ کاری نکن بعدا دردسر ...

دقیقاااا منم از همین میترسم مخصوصا که خانواده من خیلی افکارشون قدیمیه

آنلاین شو ولی سین نکن هرچقدر پیام داد سین نکن، اینجوری خودش میفهمه یه چیزی هست که تو نمی‌خوای بگی خو ...

بنظرت به دوستم بگم ؟؟؟؟ 

بنظرت به دوستم بگم ؟؟؟؟

اگه به دوستت بگی قطعا هزارتا دروغ میخواد یادت بده که بری به شوهرش بگی و اگه قبول نکنی و نگی، فردا کوچیکترین مشکلی بینشون پیش بیاد میندازه تقصیر تو و میگه اگه تو الکی میگفتی اره اینجوری نمیشد 

وای دردسر میشه برام بعد حالا دوستم دشمن بشه برام بدبخت بشم

پس جواب نده ، با دوستت هم قطع رابطه کن ، وقتی جواب ندی باید بفهمه دیگه بخون سین بخوره بفهمه خوندی ولی نخواستی جواب بدی 

قسم داده بلاک نکن قصد مزاحمت ندارم و...دوستمو نمیتونم خط بزنم رفیق چندسالمه دلم نمیاد ولش کنم دوست ن ...

پس عواقبشم باید بچشی احساسی داری تصمیم میگیری 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏

منم یه دوست دارم دقیقا اینطوری

شوهرش یه بار میخواست زنگ بزنه از مامان من بپرسع ک خونمون بوده یا ن

دوستم انقد التماس کرد ک قبول کردم دروغ بگم ولی شوهرش زنگ نزد خداروشکر

الانمو شوهرش فهمیده دارن طلاق میگیرن 

توهم سین بزن جواب شوهرش نده

خودش می‌فهمه ک مشکلیع

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...