2777
2789
واقعی بنظر نمیاد شوهرش چرا باید شماره شمارو داشته باشه

شماره مو نداره تو اینستا پیام داده

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولی نگفت تن فروشی که ... شاید فقط در حد دوست باشن

عزیزم مگه دختر پسر هستن که فقط دوست باشن زن متاهل رل بزنه قطعا رابطه هم داره خدا همه رو به راه راست هدایت کنه

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
میگه لمس داشتن به نظرت لمس خشگ و خالی میشه؟

احتمالا نه😑🗿

ولی خیلی چندشن آدمای خیانت کار عه فک کن با یکی دیگه زندگیتو شریکی باهاش سر یه سفره نون و نمک می‌خوری بعد میری با یکی دیگه عه تصورش هم حال بهم زن😑

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

وای هم دردسر میشه هم پسره تعصبیه میکشه رفیقمو نمیدونم برم به دوستم بگم شوهرت اومده پیامم داده خودتو ...

من مجردی همه  چیز داشتم.ولی نزاشتم شوهرم بفهمه .همون اول ازدواج همچین چشمم ترسوند و شکاک بود و حواسش ب رفتارام بود و زیر نظرم داشت و بددل بود.اصلا جرات نداشتم با مردی حرف بزنم چ برسه غلطی کنم همچین چشمم ترسوند ک ابادو اجدادم یادم رفت بعد دیگه نرمال شد.کسی ک از شوهرش بترسه همچین غلطی نمی کنه

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

والا بهتره به ننه باباش بگی به خودش بگو تورو تواین بازی کثیف نندازه

شوهرش قسم داده چیزی نگو به خودش 

وسوسه شدم برم پیام دوستم بدم بگم شوهرت شک کرده جمع کن خودتو 😕

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

عزیزم مگه دختر پسر هستن که فقط دوست باشن زن متاهل رل بزنه قطعا رابطه هم داره خدا همه رو به راه راست ...

آره واقعا 😑🤦🏻‍♀️

خب این که می‌خواست خیانت کنه چرا ازدواج کرده یه بنده خدا رو بدبخت کرده 

منظورت زندادش سابقته دیگه؟؟

نه .باهم زندگی می کنن الا دوتا بچه دارن اتفاقا تو ناز ونعمت تمام زندگی بنامش ولی با هردعوایی داداشم اون موضوع یاد آوری می کنه یابه من زنگ میزنه سه ساعت توجیهش می کنم 

احتمالا نه😑🗿ولی خیلی چندشن آدمای خیانت کار عه فک کن با یکی دیگه زندگیتو شریکی باهاش سر یه سفره نون ...

منم حالم از این زنا یا مردای متاهل بهم میخوره اینا اول در حق خودشون ظلم میکنن 

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

دقیقا امروز به مرده خودش رو بخاطر خیانت همسرش کشت . چرا جامعه و آدما اینطوری شدن خدا خودش به همه رحم ...

زنش خیانت کرده اون باید خودشو بکشه حالا چرا مرده خودشو کشته😐