2777
2789
زن داداشم گوشواره اش فروخت به اکسش داد بعد اول به داداشم گفت رفتیم خونه فلانی گم کردم هرجفت رو دادا ...

وای وای خدا بخیر بگذرونه 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

چرا نباید بدونه زنش خیانت میکنه

برای خودمم دردسر شد چی؟؟ 

زندگی دوستم بهم خورد چی🥺💔

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریدم تو ذات کثیف و تربیت دوستت 😑 کاش زود تر شوهرش بفهمه یه دهنی ازش سرویس کنه که کیف کنه

براش دعا کن به راه راست هدایت بشه 🥺😔

بیچاره داداشت

خیلییی تنها دلیلی که نذاشتم جدایش بخاطر خودش بود میدونستم بعدش نابود میشه .هیچ وقت اون شب فراموش نمی کنم تو جاده بودم یکسره زنگ میزد وقتی جوابش دادم مثل بچه ها گریه می کرد میگفت تو‌بگو چیکار کنم

شوهرشه حقشه بدونه دیگه حداقل شما در حقش خیانت نکنید دروغ بهش نگید

برای خودم دردسر شد چیکار کنم؟؟ دوستم دشمنم میشه حالا بیا و درستش کن

استاتر دور همچین رفیقایی روخط بکش .منم دوستم به شوهرش میگفت با منه ومن یه سری باهاش بحث کردم گفتم حق ...

دلم میسوزه 😔

نمیتونم رهاش کنم رفیق چندسالمه خیلی سعی کردم جلوشو بجیرم نتونستم 

تو اینستا پیام داده نمیشه انلاین نشم بعد انلاین شدم پیام داد چرا سین نمیکنی چی بگم؟؟

اصلا حتی اومد در خونه ات بازم هیچی نگو‌ اگه دوستتم گفت واسم لاپوشونی کن بازم هیچ کاری نکن 

بعدا دردسر میشه پات کشیده میشه به قضیه پشت سرت حرف درمیارن که توام مثل دوستت بودی شوهرش میاد طلبکار خودت و خونوادت میشه 

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

تو این وسط از همشون بدتری لجن تری خیانت دوستتو میبینی و عین خیالت نیست

ببخشید میشه بگی منِ لجن این وسط بایذ چیکار میکردم؟!!

دیگه چقدر باهاش حرف بزنم بگم نکن ؟ چقدر قهر و دعوا کنم بگم برات شر میشه هم دوست پسرت هم شوهرت ولت میکنن؟

مسدودش کن

وای نه کلی قسم داده بلاکم نکن قصد مزاحمت ندارم 

نیلوفر باید ی جای ب نتیجه عملی ک انجام میده برسه.میتونی امروز رد کنی یا بگی.ولی با دوستت اتمام حجت ک ...

بنظرت پیامش بدم بگم شوهرت اومده پیامم داده اینجوری گفته بهم ؟؟؟