2777
2789
عنوان

یعنی من دختر بدی ام

150 بازدید | 27 پست

دلم نمیخواد ازدواج رسمی کنم چون واقعا مسئولیت سنگینیه با این چیزهایی که تو تاپیک ها تونم میخونم که دیگه اصلا فعک نکنم بخوام ازدواج رسمی کنم حرف های مادر شوهر وخواهر شوهر و جاریم شام چی پخت دعوت مون نکرد و اینا 

حالا کلا ازدواجی نیستم ولی خب گفتم اگه یه روزی به سرم زد و دلم شوهر خواست در حد دوستی و اینا شاید مثلا که یه مدت بگذره و منصرف اگه شدم خیلی زندگی مو تحت تاثیر نذاره که مثلا  طلاق بگیرم و افسردگی های بعدش..... 

خودم احساس میکنم فکر های خوبی نیست اینا دیگه خیلی روشن فکری هم خوب نیست بعضی موارد 😅😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنها وابسته میشن دلبسته میشن

حالا به اون مراحل رسید که اوکیه خب کسی که دوستش داشته باشی قبول میکنی باهاش بری زیر یه سقف توی سختی و آسونی کنارش باشی ولی خب برام پیش نیومده اینجوری 

واقعا طرف مقابلت هم بها بده و خوب باشه و اهل زندگی فکر نکنم خیلی پیدا بشه الان 

حالا به اون مراحل رسید که اوکیه خب کسی که دوستش داشته باشی قبول میکنی باهاش بری زیر یه سقف توی سختی ...

ازدواج سفید یعنی خودت رو فروختن 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

این روشنفکری نیست 

ازدواج سفید از س اولش تا د اخرش ب نفع مرد و سؤ استفاده از زنه مسولیت ؟واقعا فک میکنی دیگ ی غذا پختن و ظرف شستن ارزششو داره ک چنین حقارتی رو ادم بپذیرع؟

متاسفانه منم زده شدم از ازدواج دلم نمیخواد تا قبل ۲۵ ازدواج کنمبرم دانشگاه و کار کنم بهتره

بیست و پنج که خیلی کمه 

هر چی سنت بره بالا تر سخت میشه ازدواج 

من خودم الان دارم میرم سمت دوستی و اینا ولی خب هی جلدی خودمو میگیرم نیفته این اتفاقات 

حالا به اون مراحل رسید که اوکیه خب کسی که دوستش داشته باشی قبول میکنی باهاش بری زیر یه سقف توی سختی ...

منظوذم اینه زندگی بدون تعهد برای خانم ها مکان پذیر نیست چون دل میبندن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

خب ازدواج سفید کنی اون پسره مامان و خواهر نداره؟ خانواده اش رو میندازه دور؟

اتفاقا این بدتره یهو مامانش میاد میگه برو دخترخاله ات رو بگیر میزنه زیر زندگیت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این روشنفکری نیست ازدواج سفید از س اولش تا د اخرش ب نفع مرد و سؤ استفاده از زنه مسولیت ؟واقعا فک میک ...

میدونی دوست دارم من خونه مستقل خودم رو داشته باشم و تنها زندگی مو بکنم بعد حالا دلم خواست و اوی شد نهایتا یه بیرون و تفریح و اینا بریم و من زندگی خودم رو داشته باشم حالت دوستی باشه 

حالا نمیدونم شدنیه یا نه رویایی هست 

ولی در کل درسته حرفتون قشنگ درک میکنم و میدونم درست میگید اما چه کنم دلم نمیخواد حالت سنتی طور ازدواج کنم و زندگی کنم 

خب ازدواج سفید کنی اون پسره مامان و خواهر نداره؟ خانواده اش رو میندازه دور؟اتفاقا این بدتره یهو ماما ...

نه بعضی ها هستند کلا از خانواده قطع ارتباط کردن من خودم شرایطم بهتر شه و کاملا مستقل شم میخوام قطع ارتباط کنم در حد سالی یکی دوبار یانتلسبت ها فقط ببینمشون و دخالتی نداشته باشن تو زندگیم برای همین میخوام پسری که پیدا میکنم هم کاملا مستقل باشه شبیه به شرایط خودم