2777
2789
عنوان

یعنی من دختر بدی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 27 پست
منظوذم اینه زندگی بدون تعهد برای خانم ها مکان پذیر نیست چون دل میبندن

آره متاسفانه خیلی سوء استفاده میشه بعد از چند وقت از زندگی که گذشت مرد میتونه بره و خانم بمونه و احساسات داغون شده و جوونی رفته..... 

نه بعضی ها هستند کلا از خانواده قطع ارتباط کردن من خودم شرایطم بهتر شه و کاملا مستقل شم میخوام قطع ا ...

به نظرم پسری که خانواده اش معلوم نیست کین و چین بیاد باهات زندگی کنه در حالیکخ تو هم خانواده ات قطع ارتباط باشن هربلایی دلش بخواد سرت میاره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی دوست دارم من خونه مستقل خودم رو داشته باشم و تنها زندگی مو بکنم بعد حالا دلم خواست و اوی شد ن ...

عزیزم سنت کمه ایشالا وقتی مستقل شدی میفهمی مستقل شدن فق از دور قشنگه 

وقتی میری سر کار دوس داری لم بدی پا تلویزیون و فیلم ببینی تنهایی دلت میگیره دوس داری یکی پیشت باشه

ازدواج نکن تا وقتی ک این نیاز رو حس کنی ازدواج صرفا واس این نیس صب بپزی شب سر کار نصف شبم تمیز کاری

ازدواج صرفا مسولیت نیست 

ی عشقه ی نیازه ک هر ادم میخاد داشته باشش هروق ک ترسیدی خوشحالی ناراحتی غم ت دلته ی کار اشتباه میکنی ی نظر میخای عشق و همسر اینجاست ک خودشو نشون میده

ازدواج سفید یعنی خودت رو فروختن

چه تند صحبت کردید 

دقیقا خودت رو به چی فروختن؟ پس طرفی هم که داره وقت و احساس میذاره باهات همراهی میکنه زندگی میکنه خودشو داره میفروشه تو هم داری میفروشی عجب! 

عزیزم سنت کمه ایشالا وقتی مستقل شدی میفهمی مستقل شدن فق از دور قشنگه وقتی میری سر کار دوس داری لم بد ...

آره رسیدم به این احساساتی که میگید شما ولی خب متاسفانه چون شرایط ازدواج نیست دارم میرم به سمت دوستی و اینا.... 

به نظرم پسری که خانواده اش معلوم نیست کین و چین بیاد باهات زندگی کنه در حالیکخ تو هم خانواده ات قطع ...

دقیقا میخواستم بگم ولی خب گفتم این بحث های کثیف رو دیگه ادامه ندم تو سایت این وقت شب 😅

خودا اا اصلنننن نرو دنبال رلو و اینا خدا خودش ب اندازه پاکیت مرد پاکی رو میاره ت زندگیت

انشالله خدا بخواد برای همه جوون ها 

دیگه منم میشینم منتظرش تا پیدا بشه و بیاد این نیمه گم شده 😅

انشالله برای شما هم بهترین ها اتفاق بیفته تو زندگی 💖