2777
2789
عنوان

دلتنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 97 پست
به همه اینا غربت و مریضی و سرماخوردگی و ویروس رو هم اضافه کن با همسری که وسواس داشت و انتظار داشت هم ...

وای وایییییی ببین خداییی ناموسا خیلیییییی سخته خیلیییی چی کشیدی تووو بابااا کاش حداقل همسرت کمکت بود لااقل توقعه غذا و خونه تمیز نداشت

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای وایییییی ببین خداییی ناموسا خیلیییییی سخته خیلیییی چی کشیدی تووو بابااا کاش حداقل همسرت کمکت بود ...

همون یه سال کافی بود که از پا در بیام تو اون روزای سخت خیانت هم دیدم 

ولی خب اون روز هم گذشت هر چند سخت بود 

الان وضعیت بهتر شده پسرم دوساله شده ولی دائم در حال ریخت و پاشه و باید دنبالش باشم اما حال خودم بهتر شده 

روزای سخت شما هم میگذره 

منو قرص های مکمل ویتامین مگنیفورت نجات داد حالم رو بهتر کرد واقعا

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

همون یه سال کافی بود که از پا در بیام تو اون روزای سخت خیانت هم دیدم ولی خب اون روز هم گذشت هر چند س ...

وااای عزیزمممم نمیخواستممم تورو یاد روزای بدت بندازم شرمنده ببخشید توروخدا😔اخه چراااا خیانتت دیگه چی میخواست مگه ولش کن برنگرد توی ذهنت ب اون روزا بیخیال نمیخوام حالت بد بشه توروخدا فک نکن بهش 🙏

وااای عزیزمممم نمیخواستممم تورو یاد روزای بدت بندازم شرمنده ببخشید توروخدا😔اخه چراااا خیانتت دیگه چ ...

عزیزم ناراحت نشدم اصلا من با اون قضیه کنار اومدم براش یبار غصه خوردم عصبانی شدم حرص خوردم ولی بعدش دیگه تموم شد برام عادت به خود آزاری ندارم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

عزیزم ناراحت نشدم اصلا من با اون قضیه کنار اومدم براش یبار غصه خوردم عصبانی شدم حرص خوردم ولی بعدش د ...

وااای خداروشکررررررترسیدم دلتو اخر شب ناراحت کرده باشم 🥺

من بچه هام خیلی شلوغ میکنن همیشه کلافه ام.

همش به مامانم غر میزدم ، مامانم گفت دوست داشتی دور از جون مریضی بد داشتن یا فلج بود همش یه گوشه دراز میکشیدن بزار کیف کنن واسه خودشون

دیدم راست میگه. بعضی مادرا بیچاره ها حسرت اینو دارن بچه شون سالم باشه شیطنت کنه

میگذره این روزا . یکم بزرگ بشه خودتم لذت میبری

خیلی خوب بود بیست سال پیش بودالان دیگه زندگی متاهلی و دوتا بچه الان فقط باید حسرتشو بخوریم😂

عزیزمممممم اره دبگه گذشته ها گذشته دیگه الان با بچه و زندگی مشغولیم🤪😃

من بچه هام خیلی شلوغ میکنن همیشه کلافه ام.همش به مامانم غر میزدم ، مامانم گفت دوست داشتی دور از جون ...

وای مامانت چقد مامان منهههه تا یکم غر میزنم وای شروع میکنه روی منبر رفتنو هی میگه برو خداروشکرکن بدون دوا و درمون خدا بهت بچه داده بچت سالمه وای🤣🤣🤣🤣

وای مامانت چقد مامان منهههه تا یکم غر میزنم وای شروع میکنه روی منبر رفتنو هی میگه برو خداروشکرکن بدو ...

باید قبول کنیم دیگه

بچه هم گناهی نداره ما تصمیم گرفتیم باشه

از وجودش لذت ببر

من خودم یوقتایی فقط میشینم نگاهشون میکنم دلم میسوزه براشون که چرا دعواشون میکنم وقتی شلوغ میکنن

باید قبول کنیم دیگهبچه هم گناهی نداره ما تصمیم گرفتیم باشهاز وجودش لذت ببرمن خودم یوقتایی فقط میشینم ...

هییی اره دیگه کاریش نمیشه کرد واقعا مجبورم خودمو کنترل کتم 😅😅