2777
2789
عنوان

دلتنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 97 پست
این روزا هم میگذره بچه رو بسپار به شوهرت یه ساعت برو بیرون

هستن کمکی زیاد دارم اما تهش با باید قبول کنی بچه داری خیلی سخته

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هستن کمکی زیاد دارم اما تهش با باید قبول کنی بچه داری خیلی سخته

خیلی سخته خیلی 

پسر من یکسال کولیک داشت یکسال شب از ساعت ۷ غروب تا نصف شب گاهی تا صبح باید میچرخوندمش شب هایی که شوهرم شیفت بود گاهی همسایه ها دلشون برام میسوخت ساعت دو و سه نصف شب میومدن در میزدن میگفتن بده ما بچرخونیمش یه ساعت استراحت کن

به مای بی بی حساسیت داشت ۳ ماه اول توی یکساعت شاید ۱۰ بار دستشویی میکرد و مدام در حال شستن لباس هاش بودم 

از طرفی دخترم کلاس اول بود همش باید به درس هاش می‌رسیدم روزای سختی بود 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اسی خیلی خوش انرژی هستی آفرین خوشم اومد ازت.اصفهانی هسی؟

فداااتوبشمممم قشنگمم غذا نمیمزم انرژی هامو جم‌میکتم🤣🤣🤣🤣ن گلم من کلمه خره ورد زبونمه یبار ب بابام‌گفتم خره بابام‌پوکر نگام میکرد گفتم با ممد بودم ینی همسرم بعد همسرمم موکر شد🤣🤣🤣

خیلی سخته خیلی پسر من یکسال کولیک داشت یکسال شب از ساعت ۷ غروب تا نصف شب گاهی تا صبح باید میچرخوندمش ...

وااااای وااای جقد سختتتتتت یاخدااااا وای چقد خوبه ادم شماهارو میبینه ی کم امیدوار میشم 

فداااتوبشمممم قشنگمم غذا نمیمزم انرژی هامو جم‌میکتم🤣🤣🤣🤣ن گلم من کلمه خره ورد زبونمه یبار ب بابام ...

آخه هم میگی ممد،هم خره،هم حاجی

برا همین فکر کردم...چون خوش انرژی هستی همسرت خیلی دوستت داره،ان‌شالا همیشههههه خوشحال باشی.اخ تو هرروز تاپیک بزن و منو تگ کن. اینقدر انرژیت رو انتقال دادی که حالم خوب شد🥰😁

آخه هم میگی ممد،هم خره،هم حاجیبرا همین فکر کردم...چون خوش انرژی هستی همسرت خیلی دوستت داره،ان‌شالا ه ...

وااای کلمه هام همه اصفهانیه بخاطره دوستمه اون اصفهانیه🤣🤣🤣🤣🤣تاثیر دوست بد🤣 فدااات بشممم عزیزم خودت خوبی ک منو خوب میبینی گلممم چشمم عشقم تگت میکنم 🥹🥹

وااااای وااای جقد سختتتتتت یاخدااااا وای چقد خوبه ادم شماهارو میبینه ی کم امیدوار میشم

به همه اینا غربت و مریضی و سرماخوردگی و ویروس رو هم اضافه کن با همسری که وسواس داشت و انتظار داشت همیشه خونه تمیز باشه غذا حاضر باشه 

با دختر بدغذایی که هر چیزی رو نمی‌خورد همون یه سال اندازه ده سال برام گذشت 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن