2777
2789
عنوان

دلتنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 97 پست
بدشانسی پشت بدشانسی☺️😔جای من بودی کو ن تم نمیشستی😂😂😂😕ولی من میجنگم😔

افررررین از زنای قوی خوشم میاد ناموسا خیلی قوی هستی 😂

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه همسر خوبی🧿این باید هرروز دسر هم براش درست کنی

وااای🤣🤣🤣🤣 من تازه مثلا صداش کنم نشنوه دمپاییمو پرت میدم سمت سرش🤣میرم ی سیلی ابدار میزنم توی گوشش دیگه مخلش تمیزارم

اخخخخ قشنگ میفهمم چی میگی هییی😢

دلم میخواد برم باشگاه برم بیرون برم کلاس هایی که دوست دارم اما با دوتا بچه نمیشه 

از طرفی به خودم نگاه میکنم تو آیینه میبینم داره روزای زندگیم الکی میگذره 

تو خونه با بچه ها بازی می‌کنم میرقصم ورزش میکنم اما دلم میخواد یه چند روزی مال خودم باشم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

وااای🤣🤣🤣🤣 من تازه مثلا صداش کنم نشنوه دمپاییمو پرت میدم سمت سرش🤣میرم ی سیلی ابدار میزنم توی گوش ...

واقعا ماشالله خوش برو رو انسان شریف

خیلی قدرشو بدون

دور از جون فردا میزاره میره

خیلی دل به زندگی بده

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

دلم میخواد برم باشگاه برم بیرون برم کلاس هایی که دوست دارم اما با دوتا بچه نمیشه از طرفی به خودم نگا ...

اخ چقد منییییی تووو بخداااا حیف حیف واقعا روزامون داره الکی میگذرع

اخ چقد منییییی تووو بخداااا حیف حیف واقعا روزامون داره الکی میگذرع

این روزا هم میگذره بچه رو بسپار به شوهرت یه ساعت برو بیرون 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

واقعا ماشالله خوش برو رو انسان شریفخیلی قدرشو بدوندور از جون فردا میزاره میرهخیلی دل به زندگی بده

نمیره 😂😂از در بندازمش بیرون از پنجره میاد داخل 😂😂فقط نمیفهمم چی دارم ک انقد دوسم داره🤣