2777
2789
عنوان

زندگی کردن بلد نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 26 پست
مرسی خیلی جالب بود

ببین خیلیییی زیاد دیدم خانواده‌هایی که تحصیلات بالا دارن..

جایگاه اجتماعی بالا..

ولی مثلا با یه بچه کوچیک شیش ماهه و دوتا بچه قد و نیم قد، توو اوج شلوغی عید رفتن مسافرت..

مثلا شیراز..

که حداقل ۲۰ ساعت و خرده‌ای راهه از شهرمون تا اونجا...

نه جایی رو رزرو کردن

نه هیچی

رفتن دیدن عه..جا نیست..برگشتن..

چند شب رو هم تو ماشین خوابیدن😐

بنظر من شما خیلی خوبی و اتفاقا بیس‌اش رو هم داری..

یذره دیگه بیشتر بری تو اجتماع و تجربه کسب کنی، همه این آدم‌ها رو میذاری توو جیب‌ات..

بعد اونا باید بیان از تو یاد بگیرن..(منظورم اطرافیان خودته، که الان فکر میکنی اونا بهتر از تو هستن)

ماکارون هستم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

منم مثل شمام 

واسه من دکتر طب سنتی گفت دچار سردی مغز هستم .

اصلا خجالت میکشم با مصداق بخوام تعریف کنم که چه جوری ام

سلام     https://eitaa.com/joinchat/3802202312Ce18ec4b8d2 لینک گروه پاسخگویی به احکام بانوان و شبهات . دستتون بذارید تا لینک آبی بشه .

میشه چند تا مصداقشو بگید؟البته اگه دوست دارید

مثلاً اگه یه لنگه گوشواره دخترم گم بشه من اصلا متوجه نمیشم . 

اطرافیان طلا بخرن یا تعویض کنن توجه ندارم .

اصلا یادم نیست یه مسیر ۹ ساله توش گلخونه بوده 

خیییییلی چیزا 

و دست خودم نیست 

چون دائما توی ذهنم زندگی می کنم 

درگیر مشکلاتمم 

سلام     https://eitaa.com/joinchat/3802202312Ce18ec4b8d2 لینک گروه پاسخگویی به احکام بانوان و شبهات . دستتون بذارید تا لینک آبی بشه .

مثلاً اگه یه لنگه گوشواره دخترم گم بشه من اصلا متوجه نمیشم . اطرافیان طلا بخرن یا تعویض کنن توجه ندا ...

چه حالب دقیقا منم همینطوری البته خب من ۱۹ سالمه و دانشجو ام ولی تو مسیر همیشگیم دانشگاه ام یا شهر پون بعضی چیزا تازگی داره درحالی که خیلی وقته اونجا بوده.

یا مثلا نمیدونم چی‌دارم تو اتاقم چی ندارم 

یه کتابی رو تو کتابخونه ی اتاقم بعد از ۵ ماه فهمیدم نیستش مامانم گفت کجاست بهم😂😭

البته من اضطراب ام بالاست و کلا ازون آدمایی ام که خیلی تو ذهنم زندگی میکنم یه حور عجیب غریب بچگی هم همین بودم یه حالت تئوری پردازی خیال پردازی ولی خب مشکل سازه زندگی واقعیه باید حواس جمع باشی

مثلا من خواهرم اینطوره بری اتاقش هم متوجه میشه یه نفر تو اتاقش بوده یا چیزی رو برداری و بعد بزاری سر جاش ولی میفهمه دستش زدی خیلی دقیقه

چه حالب دقیقا منم همینطوری البته خب من ۱۹ سالمه و دانشجو ام ولی تو مسیر همیشگیم دانشگاه ام یا شهر پو ...

ماها خیلیییی چیزا رو از دست می دیم بخاطر این ضعفمون.

من تازه درمان طب سنتی مو شروع کردم و خدا بخواد تا درمان کامل ادامه می دم .

من ۳۹ سالمه با سه تا بچه .

فعلا نتیجه نگرفتم . بیا خصوصی شماره بدم چند ماه دیگه ازم بپرس نتیجه درمان و بگم . 

بنظرم ماها مقدار بی توجهیمون آسیب زاست

ماها خیلیییی چیزا رو از دست می دیم بخاطر این ضعفمون.من تازه درمان طب سنتی مو شروع کردم و خدا بخواد ت ...

نه بابا چه آسیب زایی؟

من پزشکی تیپ ۱ میخونم رتبه ۳ رقمی کنکور پیانونو از ۸ سالگی تا الان میزنم زبانم خوبه نمراتم دانشگاه ام خوبه برنانه نویسی یاد گرفتم کلی کتاب خوندم فیلم دیدم صرفا با بقیه فرق داریم اتفاقا هم کلاسی دارم البته پسره اونم یه جورایی همین‌مدلیه 

کلا شخصیت مون اینه 

کاربر بالایی حرف قشنگی زد گفت اول راهی تجربه تم کمه بیشتر که تو محیط و اجتماع باشم یاد میگیرم

نه بابا چه آسیب زایی؟من پزشکی تیپ ۱ میخونم رتبه ۳ رقمی کنکور پیانونو از ۸ سالگی تا الان میزنم زبانم ...

شاید حجم کم توجهی من از شما بیشتره .

فکر کن یه بار قرص آرامبخش و به جای قرص کلیه می خواستم بدم پسرم . صرفا چون جلدشون شبیه هم بود ! 

و موارد مشابه 

مثلاً یادم می‌ره نمک زدم به غذا یا نه 

شاید حجم کم توجهی من از شما بیشتره .فکر کن یه بار قرص آرامبخش و به جای قرص کلیه می خواستم بدم پسرم . ...

یه سری اشتباهات پیش میاد شما که مادر و خانه داری

پزشکان و پرستاران هم اشتباه میکنن چه بسا جبران ناپذیر

چند وقت پیش بود از اسناهامون بخاطر تزریق اشتباه تو بیمارستان فوت کرد