سلام بچه خا من با امروز میشه 4روزی که عمل بینی انجام دادم .حالم مثل تموم اونایی که عمل میکنن وورم میکنن وهنوز اثرات بیهوشی دروشون بوده هست حالا دکتر برام امپول دگزامتازون تجویز کرده برای تمام بیماران که عمل کردم یکیش چهارشنبه زدم یکی هم گفتن جمعه .حالا از وقتی این امپول لعنتیو زدم حس میکنم هی میخوام برم تو کما خیلی حالم بد میشه ضربان قلبم بشدتت رفته بالا اومدم خونه اقام استراحت ولی میترسم بهشون بگم حالم اینطور شده چون اونا با عملم مخالف بود به شوهرم گفتم گفت الان میام میبرتم بیمارستان بهش گفتم نیا چون از خانوادم میترسم 19سالم هم هست میترسم یهو ایست کنم برام ایت الکرسی بخونید اگر میشه تاصبح برم بیمارستان الان اومدم اینجا بلکه یکم بهترشم
وگزا خییلی عوارض داره دکتر دوبار واسه من زد دفعه سوم باز نوشت برام ولی نزدم . گلم من این حالت گیجی ...
بخدا میترسم بهشون بگم .من موقع بعداز بیهوش اومدن اصلا بالا نیوردم روز دوم رفتم مطب مش از بینیم کشیدن بیرون بهترشدم الان امروز که ساعت 6اممول دگزامو زدم بازم حالم خوب بود وللی از ساعنت 1حالم بد شد.صبح برم بیمارستان بهشون بگم؟
بیشک من نظرمو گفتم شما داروی بیهوشی هنو تو بدنته اگه دگزا حساسیت زا باشه که گمونم هست پدر و مادر راضین دکتر نرید نمزخوام بترسونمتون ولی پیشگیری عاقلانه نیست