2777
2789
عنوان

اونایی که بیدارن بیان اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 54 پست

توروخدا دعا هوا زودتر روشن بشه .البته من الان کمی بهترشدم ولی میترسم باز حالت اغما بیاد سراغم.نمیدونی این بیهوشی که کامل از بدن خارج میشه؟

به نام خدا...نورلین هستم
عزیزم من الان غذاهامو گفتم یکذره نمک هم بهش نزنن فک ننم افت فشارکردم هی مایعات هم میخورم

ببخشید ولی من چون این موارد رو نداشتم نمیدونم بگم چی بخوری...

ولی من یک هفته اول اب میوه شیرموز معجون زیادمیخوردم ک قندم نیوفته..چون دوست ابجیم چند روز بعدعمل قندش افتاده بود غش کرد...

یه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسال پیش عمل کردم...دوستدارم باز عمل کنم... نتیجه نهایی که بعداز یکسال صدرصد میشه...اما دوسه ماه ب ...

وای توروخدا دیگه هیچ وقت این کارو نکن حتی اگر بدونی بینیت زشترین بینی دنیاس  هیچ وقت اینکارو نکن .1بار جونمو به خطر انداختیم دیگه باردوم چی میخوایم جواب خدارو بدیم

به نام خدا...نورلین هستم
ببخشید ولی من چون این موارد رو نداشتم نمیدونم بگم چی بخوری... ولی من یک هفته اول اب میوه شیرموز معج ...

خوب شد گفتی بهم که منم بخورم ولی من همش شیر ومایعات میخورم  .

به نام خدا...نورلین هستم
توروخدا دعا هوا زودتر روشن بشه .البته من الان کمی بهترشدم ولی میترسم باز حالت اغما بیاد سراغم.نمیدون ...

اخه چرا تاالان بیهوشی نرفته؟

من 12ظهرعمل شدم

ساعت 7شب کاملا سرحال بودم انگار ن انگار ک عمل داشتم اونروز....

تعجب میکنم ازشما...شایدم اثر بیهوشی نباشه

یه 
وای توروخدا دیگه هیچ وقت این کارو نکن حتی اگر بدونی بینیت زشترین بینی دنیاس  هیچ وقت اینکارو نک ...

دیگه نمیرم...ولی چون عملم خیییلی راحت بود بعضی وقتا وسوسه میشم ..

سختیش هفته اوله چند روز دیگه توام راحت میشی به بعدش فک کن ک دماغت قشنگ میشه😍

یه 
اخه چرا تاالان بیهوشی نرفته؟ من 12ظهرعمل شدم ساعت 7شب کاملا سرحال بودم انگار ن انگار ک عمل داشتم ا ...

هم پرستارا هم منشیا گفت تا3روز همگی گیج ومنگ هستین .از بیهوشی .من همین که تامپون دراوردن سرحال شدم .درسته هنوز خوابالود هستم ولی حالنم خوب بود همش هم حرف میزدم تا امروز که ساعت 6دگزارو زدم ساعت 1شب حالت اغما بهم دست داد

به نام خدا...نورلین هستم
دیگه نمیرم...ولی چون عملم خیییلی راحت بود بعضی وقتا وسوسه میشم .. سختیش هفته اوله چند روز دیگه توام ...

بینیم هنوز گچ داره صورتم افتضاح متورم سرماخوردم شدید .چیز بدش تا 1ماه همش رو کمر باید بخوابی منم عادت ندارم رو کمر بخوابم همش رو پهلو 

به نام خدا...نورلین هستم