2777
2789
عنوان

شیما کاتوزیان چقد عنهه

299 بازدید | 44 پست

واقعا واقعا خیلیییی بد ترین زنی که تو عمرم دیدم

همه فالوراش دخترایی نوجونن حالا اینا فردا روز میخوان ازدواج کنن اعتماد ندارن از بس شیما گفته مرد بده و درحالی که هم بد نیستن و خیانت یاد میده میگه خیانت کنید فکرشو بکنید بعد یه سریا میگن خوبه کجاش خوبه 

خیانت خوبه؟ زن رو از مرد بالاتر میدونه و رابطه ها رو به جدای کشیده این خانم

خیلیا هستن که به حرف های این بی سواد گوش میدن

مرد و زن برابرن در غیر این صورت بدونید شما زن ستیز یا مرد ستیز هستید

من خودم میدوم زن بود سخته ولی ۹۹ درصد حرفاش دورغه بخدا

بعد جالبیش اینه میگه مردا بدن ولی خودش سه بار ازدواج کرده😂 و یه کاربری گفته بود که اگه یه مرد این کارو بکنید چیزی نمیگید دلیلش اینه که اون مرده زن ها رو تخریب نمیکنه خب و نمیگه به شما زنا بدن بعد خودش سه بار ازدواج کرده خب

و اینم بگم من مردی که ۳ تا زن داره رو هم آدم حساب نمیکنم جدی بخداا

ازتون میخوام خودتون و اگه دختر دارید دخترتون این شخص رو فالو نکنه چون واقعا پوچه 

مغزتون آلوده میکنه و رابطه هات به جدای ختم میشه برای طرز فکری که برای تو نبوده اصلا و یکی کرده تو مغزت و هیچ پسری وظیفه اش نیس به تو پول کاشت یا .. تو رو بده تو این شرایط 

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

نحوه بیانش خیلی ساده و سطحیه ولی ته تهش مشاور ها هم  همینو با ادبیات بهتر میگن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزم فشار نخور ، نی نی سایت خودش شیما کاتوزیانه ، از بس همه از شوهراشون بد میگن و خیانت توش زیاده و ....

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه اینکه کسی خودش از نعمت مغز برخوردار نباشه به حرف های یک بلاگر حالا شیما هر هرکسی پیروی کنه 

واقعا کسی که زندگیشو بر اساس حرف کسی بچینه منطق و نظر خودش رو نداشته باشه ، نتونه خوب و بد رابطه خودش تشخیص بده بهتره هیچوقت وارد رابطه نشه

اتفاقا تنها آدمیه که قبولش دارمبه نظرت احترام میذارم اما اون تنها کسیه داره دخترارو از دام پسرا جدا ...

تو کسی رو قبول داری که به بابات و برادرت بی احترامی میکنه 

و خیانت ترويج میده

مگه اینکه کسی خودش از نعمت مغز برخوردار نباشه به حرف های یک بلاگر حالا شیما هر هرکسی پیروی کنه واقعا ...

متاسفانه خیلیا قبولش دارن

حرف خدارو قبول ندارن ولی شیما کاتوزیانو قبول دارنشما دیگه کی هستین😂

بخداا