2777
2789
عنوان

شیما کاتوزیان چقد عنهه

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 44 پست
اتفاقا بهترینهچشم و گوش زنارو باز میکنه و از زنا دفاع میکنهدیگ باید ضد زن باشی تا ازش بد بگی!!!

چه ربطی به ضد زن داره 

اگر سواد اینو داشته باشی که حرفای من رو بخونی و متوجه بشی من گفت داره خیانت ترویج میده و این یعنی اینکه خیانت زیاد میشه و یکی مثل شماهم دفاع میکنی 

من زن و مردو برابر می‌بینم ولی شرمم میگیره از کسایی که برادر و پدر خودشونم بد میبینن 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه خیلیا قبولش دارن

فقط در حد چند تا کلیپ و پست ازش دیدم کاری به حرفاش ندارم از اصول و رفتار و طرز صحبتش خوشم نیومد 

حرفاش هم چنگی به دل نمیزد خیلی حرفای سطحی میزد که هر انسان بالغ و سالمی میدونه نیاز با گفتن کسی نیست 

مثل اینکه به کسی بگی این یک چاهه بیوفتی توش میمیری دست پات میشکنه

خب هر ادم عاقلی میدونه چاهه بیوفته اتفاق بدی میوفته لازم نیست کسی با هارت و پورت و ادا اصول توضیح بده 

مگه اینکه سودی براش داشته باشه پولی از این رفتار و ادا بهش برسه

یادمون باشه هیچ گربه ای در راه رصایت خدا موش نمیگیره حتما این سوراخ هیت به مردا براش سودمند بوده که همه شیما رو به این میشناسن

تو کسی رو قبول داری که به بابات و برادرت بی احترامی میکنه و خیانت ترويج میده

شیما کاتوزیان به هیچ عنوان تحت هیچ شرایطی خیانت ترویج نمیده و آگاه میکنه

و بی احترامی به مردای لاشی میکنه نه پدر و برادر

فقط در حد چند تا کلیپ و پست ازش دیدم کاری به حرفاش ندارم از اصول و رفتار و طرز صحبتش خوشم نیومد حرفا ...

دقیقا حرفای که ما شنیدم بیشترش هست ولی میخواد به اسم خودش بگه 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

چه ربطی به ضد زن داره اگر سواد اینو داشته باشی که حرفای من رو بخونی و متوجه بشی من گفت داره خیانت تر ...

پس ت هم سواد اینو نداری ک به عمق حرفاش بری و ببینی مردا چ کارایی ک نمیکنن و همین نی نی سایت شاهد هستی مردا چ کارا میکنن..‌.و این میگه به هیچ مردی نباید اعتماد کرد و چشم و گوش دخترای مجرد رو هم باز میکنه کامل ندیدیش ببین!!

س میلیون فالوئر از هوا نمیان

همشونم خانومن من تک تک حرفاشو ت زندگیم پیاده کردم و اگر کلیپ ها و ماجراهایی ک فالوئر هاش میگن ببینی بیشتر پی میبری ک مردا البته ن همشون با زنا چیکارا ک نکردن

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
شیما کاتوزیان به هیچ عنوان تحت هیچ شرایطی خیانت ترویج نمیده و آگاه میکنهو بی احترامی به مردای لاشی م ...

من عکس دارم میزارم توهم برو گوگل نگاه کن بعد بیا بگو

اتفاقا جمع میبنده