2777
2789
ن یکم بزرگ‌تر شدم دیگ ازش خوشم نیومد دوس داشتم یکم مغرور بود مث اولا خیلی دوسم داشت خیلی حساس بود رو ...

اها تو سن کم باهاش وارد رابطه شدی ؟

اینجور که معلومه انگار بی توجهیش شمارو اذیت میکرده 

و نیاز به توجه داری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بالاخره تو رابطه بوده با اون پسر و اینجوری که میگه میتونسته خوشبختش کنه شاید همین تاپیک باعث بشه ...

اگ میتونستم دوسش داشته باشم خوشبخت‌ترین عالم میشدم 

ولی دست خودم نیس 

زیادی دوسم داره زیادی واسه زندگی ایندمون ذوق داشت 

اینکارو میکنم اونکارو میکنم میگفت ماشین خارجی میگیرم بعدها کیف کنی خونه زندگی برات میسازم همه حسودی کنن بهت 

ولی نمیدونم بدبختم دیگ 

جدیدا حس میکنم تایپم نیس 

دوس داشتم یکم تعادل حفظ می‌کرد یکمم مغرور بود واسم 

من جذبش میشدم 

نمیدونم شایدم مشکل از منه

اره از حسودی داشت میترکید ولی ازدواج کرد دخترداییم

میتونه کار اون باشه ولی خب باتوجه به حرفایی که زدین شما به توجه نیاز دارین و پارتنرتون مغروره زیاد اهل ابراز علاقه و توجه کردن زیاد نیس

آدم با کسی میره زیر سقف ک بتونه بهش محبت کنه این دیگ خیلی پسر سر ب زیری بود من دوس داشتم یکم شیطنت د ...

زوده برا اینکه پشیمون بشی  فعلا دلایل الکی تو ذهنته  شیطنت ....    بعدا میفهمی چ کردی با آینده ت   البته گفتم اگ مطمئنی ک از همه نظر سالمه

اره واقعا از نظر منم معمولیه من عکس پارتنرمو گذاشتم اکثرا گفتن خوبه بعضیا هم گفتن بور دوس نداریم

الان این پسری ک بهش حس پیدا کردم تقریبا خیلی خوشگله ولی اینم احساسیه و یکم عصبی و مغرور 

همین غرورش یکم منو مجذوب کرده 

اها تو سن کم باهاش وارد رابطه شدی ؟اینجور که معلومه انگار بی توجهیش شمارو اذیت میکرده و نیاز به توجه ...

ن بابا توجه زیادیش اینجوریم کرد 

زده شدم 

خیلییی ذوق با من بودنو داشت 

رفتم. مشاور گفت تو عزت نفس نداری تو مشکل داری خانوم 

بچه مردم خیلیم سالمه 😶

زوده برا اینکه پشیمون بشی فعلا دلایل الکی تو ذهنته شیطنت .... بعدا میفهمی چ کردی با آینده ت ا ...

علاوه بر من تموم ادمای دورم سرش قسم میخورن 

باتموم وجودم بهش اعتماد دارم و دوس دارم همیشه خوشبخت بشه 

ن بابا توجه زیادیش اینجوریم کرد زده شدم خیلییی ذوق با من بودنو داشت رفتم. مشاور گفت تو عزت نفس نداری ...

ای وای 

عزیزم تو این دوره زمونه ادم درست دیدی سفت بچسب 

این دلایل بچگونه چیه ادم مغرور از دور قشنگه نه تو رابطه 

پسرای خوشگلم اکثرا فکر میکنن یوزارسیف زمانه ان و خائن از آب درمیان 

اگه دنبال رابطه واسه وقت گذرونی هستی عیب نداره ولی واسه ازدواج اکست گزینه خوبی بود برات

اره چون زیادی ب پرو پام میپیچید خوشم نیومد هی قربون صدقه اینا میرفت دیگ هر چیزی ی تعادلی داره

پارتنر منم این شکلیه و من خیلی دوس دارم رفتارشو غرور مرد باید واسه بقیه باشه نه زنش