2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرز فکرت کاملا اشتباهه تکیه گاه بودن ربطی به مغرور بودن نداره و البته امکان اینکه مغرورا تکیه گاه با ...

نمیدونم کلا آدم عجیبیم

مشاوره هم بهم گفت افسرده ای و عزت نفس نداری 

مغرور بودن اصن خوب نیست تا قبل از اشنایی خوبه فقط

مغرورم منظورم نیس نمیدونم چجوری بگم بفهمی 

مثلا ی آدم کاریزما باشه 

رفتاراش با سیاست باشه ی وقتا محبت کنه بهم 

ی وقتا محل نده بهم ی موقع تنها باشه 

ی موقع بیاد سمتم 

رفتاراش مردونه باشه ن اینک هی بچسبه بهم 

بیس جاری قربونم بره 

خب واسه مرد ی جوریه دیگ 

نیس،؟

ولی من حس میکنم کمی خودشیفته ای و برعکس عزت نفس داری

ابجیمم میگ خودشیفته ای 

ولی دلم خیلی مهربونه حس سرتریم یکم دارم دوس دارم از همه بالاتر باشم 

دوس دارم مردمم قوی باشه بتونم تکیه کنم 

واقعا مرد باشه 

اون حس مردونرو ازش بگیرم 

ولی خیلیاااااااا بهم میگن اشتباهه طرز فکرت 

واقعا بنظر شماهم همینطوره ؟ 

مغرورم منظورم نیس نمیدونم چجوری بگم بفهمی مثلا ی آدم کاریزما باشه رفتاراش با سیاست باشه ی وقتا محبت ...

عزیزم مشکلت اینه محبت کلامی رو مردونه نمیبینی لابد طرف بهت علاقه داره که به زبون میاره همش خیلیم خوبه این ویژگی 

خوبه یارو کوه یخ باشه دستوری باهات صحبت کنه؟ هیچوقت بخاطر یچیز همه چیزو فدا نکن 

اگه طرف همه چیش خوبه فقط این یه ویژگیش بده با این یکی بساز 

اگه یکی عاشقته قرار نیست همه عاشقت شن هر تایپ ادمی که میخای اعتماد به نفس کاذب نگیر 

وارد چرخه ای تموم نشدنی خواهی شد راهی که میری اشتباهه 

پبدا کردن کسی که هم عاشق باشه هم بلد باشه چجوری رفتار کنه هم وضع مالیش خوب باشه خیلی سخته 

و اتفاقا شانس داشتی قدر نمیدونی

ابجیمم میگ خودشیفته ای ولی دلم خیلی مهربونه حس سرتریم یکم دارم دوس دارم از همه بالاتر باشم دوس دارم ...

عزیزم کلا انرژی مردانه فرق داره 

الان من پارتنرم بشدت ابراز علاقه میکنه ولی رفتارشم خیلی مردونس این دوتا جدا از هم نیستن 

هم حامیه هم قوی مشکلت اینه 

و اینکه پدرتون احتمالا ابراز علاقه کلامی زیاد به مادرتون نداشتن؟

شما بخاطر رفتار این اقا اعتماد به نفس کاذب گرفتی فکر میکنی از همه سرتری و دست رو هرکی بزاری مال تو میشه چیز بدی هم نیس یه اختلاله که با مراجعه به روانشناس کم کم رفع میشه 

جدا از اون شما کمالگرا هستین